Vettel Yarışı Domine Etmenin Kolay Olmadığını Söylüyor

yazar:

kategori:

Genç Alman pilot sıralamaların ardından kendisi için kolay bir gün olmadığını belirtti.

“Hedefimiz bu olduğu için şaşırmadım. Ama kesinlikle kolay değildi. İlk seans kolaydı, ikinci seansta biraz yavaş kaldım. Son seansta araca dokunmadık.”

“İkinci bölümde fazla arkadan kayma sorunu yaşıyordum. Bazı ayarlamalarla durumu düzeltmeye çalıştım ve biraz daha tutucu olmaya çalıştım, biliyorsunuz zorlamanız gerek. Pürüzsüz sürmeye çalıştım ve işe yaradı.”

“İki iyi tur attım. Burası inanılmaz, virajları diğer pistlerle karşılaştırdığınızda, ilk sektör; Copse, Maggotts, Becketts…Aracımız çok iyi çalışıyor. bu yüzden daha fazla zevk alabiliyorsunuz.”

“Sonuç olarak harika bir gündü. İyi bir sıralama geçirdik ve iyi bitti. İlk sırada olduğum için mutluyum ve bunun yarınki yarış için anahtar nokta olduğumu düşünüyorum.”

“bu araç her yerde hızlı! Valensiya’da da rekabetçiydik burada öyleyiz. Otomobilimiz yere basma kuvvetine ihtiyacınız olan virajları seviyor. Bu da bize her zaman fayda sağlıyor. Geçen sene ile karşılaştırıldığında ileri doğru adımlar attık.”


Yorumlar

  1. Vettel Kimi'nin McLaren yıllarına benziyor.Altında hızlı bir araç var ve yeterince hızlı biri ama şanssızlık yakasını bırakmıyor.Umarım bu yarışıda kazanır ve şampiyonada daha iddalı duruma gelir.

  2. Bir zahmet bu araçla da yarışı domine edin. Bununla yapmayacaksınız acaba neyle yapacaksınız , bir uçakla mı ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir