Webber Kanat Mevzusundan Memnun Değil

yazar:

kategori:

Bu hafta sonu için Red Bull sadece iki yeni ön kanat getirmişti ve bunlardan biri son antrenmanın bitiminde Vettel’in aracından düşmesiyle hasar görmüştü.

Ama takım, şampiyonadaki sıralamaya ve antrenmanlardaki tempolara bakarak sıralama için kalan son yeni kanadın Vettel’e verilmesini kararlaştırdı ve Webber, eskisini kullandı.

Bu kanat olayı için fikri sorulan Webber: “Takım bugünkü sonuçtan artık mutludur herhalde.”

Webber ayrıca ikinci sıradan da memnun olmadığını, mümkün olsa Alonso ile yerlerini değiştirebileceğini dile getirdi.

Webber: “Gridde herhalde üçüncü olmayı tercih ederdim. Çoğu yerde gridde ikinci sıranın rezalet olduğunu biliyoruz. Fernando değiştirmek isterse yapabilir miyiz göreceğiz”

Vettel ise kanat mevzusunda takımın kendisini kayırdığını düşünmüyor ve iki kanat arasındaki farkın o kadar da büyük olmadığını söylüyor.

Vettel: “Sonuçta sıralama seanslarına baktığınızda oldukça yakındı. S1’de neredeyse aynıydık, S2’de sıkıntı yaşıyordum ve S3’te öndeydim”

“Kanat konusunda siyah-beyaz bir cevap olduğunu düşünmüyorum”


Yorumlar

  1. webber'e büyük haksızlık var bu kadarı da olmaz ki hem adama vettel'in eski sorunlu dedikleri şasisini ver hemde yarışa 2 kanat getiriyorsun 2 sinide vettel de kullanıyorsun desem aralarında büyük fark var yok takımın pilotlarına adil davrandığı tezine tamamen ters düşüyor..

  2. cahit mısırlı avatarı
    cahit mısırlı

    ben buna sözün bittiği son nokta diyorum redbulla diyecek hiç bir şey yok…bu kadar adaletsizlik olmazzz…bide pilolarının yarışmasına izin veriyorlarmış bunları gördüken sonra gelde inan…webber geçen yarış kaza yapıp puan alamadı ya hemen yolda bırakın adamı…radio head dediği gibi bu adam daha adil koşulları hak ediyor…hani derler ya yiğidi öldür ama hakkını yeme…bu yiğidin hakkını yiğorlar gelde konuşma….

  3. cahit mısırlı avatarı
    cahit mısırlı

    ben buna sözün bittiği son nokta diyorum redbulla diyecek hiç bir şey yok…bu kadar adaletsizlik olmazzz…bide pilolarının yarışmasına izin veriyorlarmış bunları gördüken sonra gelde inan…webber geçen yarış kaza yapıp puan alamadı ya hemen yolda bırakın adamı…radio head dediği gibi bu adam daha adil koşulları hak ediyor…hani derler ya yiğidi öldür ama hakkını yeme…bu yiğidin hakkını yiğorlar gelde konuşma….

  4. Cocuklar adalet hayatın neresinde var ki f1 de olsun benim bir ninem vardı güzel de bir sözü vardı hakdan adaletden konuşandan bir gömlek uzak durucaksın.burdan yola çıkaraktan webber muhtemelen son yıllarını yaşıyor f1 de.vettein geliceği parlak ayrıca silverstonede oturup vettelin geliceği konuşulacak red bull böyle güzel bir birliktelik yakalamışken vetteli bırakmak istemiyor.bunu için bu tür basit oyunlar oynanıyor ama bana kalırsa aslına tukağa düşmek üzere olan vettelin kendisi.baskıya duygusal düşünüp red bull le sözleşme imzalarsa (gelicek sezonlarda test yasağının kalkıcağını düşünerek söylüyorum)kendisini her taraftan sıkıştırılmış kapanaın içinde bulur.red bull neweyin hayal dünyasıyla vettel birlikteliğinin ürünü testler yasağı kalkdığı durumda işler şimdiki gibi komplo terorileriyle kalmıycak kopyalama 3 4 ay sürmeyecek.o zaman da red bull sözün tam anlamında eşşeği öldü demektir.f1 hep böyle olmuştur hep de böyle olucaktır.geçmişte aynısı hamiltona da yapıldı alonsoya da yapıldı schumachere de yapıldı bana kalırsa gelicekte de yapılacak.sadece herkes yaıyor işte ne yapalım.f1 atrık magazin olmuş

  5. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    baktılar vettel puan olarak öne geçti artık her türlü vetteli kayırırlar zaten webbere bir ayagı çukurda gözüyle bakıyorlar yazık bu takıma startta gene kaybedecek webber arkasında 2 kurt var vede kirli tarafta adam

  6. bir üye, "vettel'in kayırıldığını düşünen asalaklar" demişti az önce yorum yazan bizlere. şimdi o yorumu kaldırılmış. o yorumun üzerine yazdım aşağıdaki yazıyı, neden böyle söylediğimi merak eden arkadaşlar olabilir. açıklamak istedim.

  7. Dün Vettel'in yaşadığı sorunun ardından sağlam kalan son yeni ön kanat Webber'in aracında çıkarılıp sıralama turları öncesi Alman pilotun aracına takılmıştı.

    sağlam kalan son yeni ön kanat Webber'in aracında çıkarılıp sıralama turları öncesi Alman pilotun aracına takılmıştı.

    iki kere yazdım ki, vettel'in nasıl kayırıldığını anlamayan asalaklar anlasın diye.

  8. "Horner: takımın Vettel'i kayırma gibi bir düşüncesi olsa yeni kanadı ilk başta Webber'in kullanmasını sağlamazdık diye konuştu."

    Yorum yaptığını sanan asalaklara cevap 🙂

  9. MagicAlonso avatarı

    redbullun yaptığı düpedüz şerefsizlik.webber bu sezon vettelden çok daha güçlü yarışlar çıkarıyor ve daha istikrarlı.Yazık oluyor webbere.Vettel de asla bir yıldız olamayacak çünkü eğer olsaydı webber olurdu çoktan.

  10. Şımartıkça şımartın bakalım vetteli, kendisi de zaten bunun farkındaki laubali tavırlarına devam ediyor, webber 2 yarış kazandı diye vettel in suratı sirke satıyordu, sen söle şımarık hareketlerine devam et bakalım vettel , bi gün gelir o parmağın bi yerlerine kaçar sallarken dikkat et tamammı…Webber sen daha iyisini hakediyorsun ve taraflı tarafsız herkez bunun farkında, sadece işini yap inşallah sonunda kazanan sen olursun…

  11. ahmet güçlüöver avatarı
    ahmet güçlüöver

    Vetteli sempatik bulurdum ama şu son gelişmeler biraz antipati duymama neden olmaya başladı.

  12. ahmet güçlüöver avatarı
    ahmet güçlüöver

    Vettel: Ya bu yeni ön kanadı kırdım kusra bakman gari dimi?

    Horner: Bu senin suçun değil. Hemen yenisini takarız olur biter. Sadece 2 tane getirmiştik şimdi kalan diğerini Webber'e versem hoşuna gitmez sanırım.

    Vettel: Ben puan olarak öndeyim. Tabiki benim hakkım.

    Horner: Al bak getirdim bile. Hişş çaktırma. Umarım Webber bu işe fazla aldırmaz.

  13. Sahiden çok ilginç. Sonuçta diğer kanat Vettel pistteyken hasar görmüştü ve mantık olarak sağlam olanı Webber'in kullanması gerekirdi.

    Red Bull bir daha adiliz vs bir açıklama yapmasın.

  14. istanbul'daki kazanın ardından daha kaza bölgesindeki lastik kokusu uçup gitmemişken, red bull yönetimi suçluyu ilan edip webber'e kestiler cezayı. vettel üstüne sürüp kendi kendine kaşındığı halde aklandı nasıl olduysa.

    vettel'în "memnun değilim, ama ben bunu istemiyooom" diye buyurmasının ardından takımın fabrikasında çürümeye bırakılan şasi, webber kaza yapınca depodan çıkarılıp webber'e verildi. "senin şasiyi onarmaya değmez, yeni şasi yapmaya da gerek yok, sen bu çıkma şasiyle ifare ediver" tarzı bir yaklaşımla küüüt diye webber'in altına sunuldu.

    buraya yeni 2 kanat getirildi. ve ikisi de vettel'e verildi. webber yaptığı açıklama ile takımın amacına ulaştığını söylüyor açık açık. ve bu esnada webber'in tükrüğü kurumadan "takımın yöneticilerinden" vettel lafa burnunu sokup arada o kadar fark yok, ben de webber ile başabaş gittim sayılır, bana verilmesinde bir gariplik yok, takım beni kayırmıyor sanırım belki de bence… diye zırvalıyor..

    durun bakalım daha neler göreceğiz. top-yekün takımdan torpilli vettel mi ipi önde göğüsleyecek, arkasında üstüne giydiği ceketten başka hiç bir şeyin ve kimsenin olmadığı webber mi? dilerim pis oyunları ayaklarına dolanır.

  15. bu adam daha adil koşulları hak ediyor. vettel'den eksik kalır bir yanı yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir