Massa: "Suçlu Ben Değilim"

yazar:

kategori:

Felipe Massa, Avustralya yarışında aralarındaki çarpışmada kendisinin hatalı olmadığına inanması nedeniyle David Coulthard’a bir özür beklememesini söyledi.

Coulthard, 26 turda aralarındaki temas nedeniyle Felipe MAssa’yı eleştirmiş ve onu suçlamıştı.

Bu kaza Coulthard’ın yarışını sona erdirmiş ve İskoç pilot Massa’dan özür beklemişti.

Felipe Massa, yanlış bir şey yapmadığını söylüyor.

massa_f2008_sag_coulthard_500_332004961.jpg

Massa: "Eğer benim özür dilememi istiyorsa gidip televizyondan izlemeli. Ben içerideydim, yanlış bir şey yapmadım"

Daha sonra yarış dışı kalan Massa, Ferrari’nin sezona olabilecek en kötü şekilde başladığını ifade etti.

Massa: "Sezona korkunç bir başlangıç. Bizim gibi takımlar için olağan dışı olan motor sorunu yaşadık. Ne olduğunu hemen anlamalı ve hemen reaksiyon göstermeliyiz."

"Bütün yarış boyunca konumumu yükseltmek için mücadele verdim İlk virajda Kovalainen ile mücadelede kontrolü kaybettim ve pist dışında kendimi buldum. Ardından yükseldim ve puanlar alabilirdim"

"Şampiyonamız Malezya’da yeniden başlamak zorunda. İyi bir araca sahip olduğumuzu biliyoruz ve onu planladığımız gibi kullanabilmek zorundayız"


Yorumlar

  1. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    bi kazaya neden oldu. hemen vasat bilmem ne..hay allahım. massa şampiyon olabilecek kapasitede artık.

  2. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Massa Ferrari' de iyi başka bir takımda Coulthard' tan farklı olmaz.Orta sınıf ve hatta vasat bir pilot bence Massa.

  3. geçen sene coulthardın avusturalyada wurzun üzerinden nasıl uçtuğunu hatırlarsak eğer bu olayı daha iyi değerlendiririz.İkiside zorluyor sonucta ve massa sağlam çıkıyor.Ceza gerektircek bir hata yok.Olsaydı hakemler incelemeye alırlardı zaten

  4. Massathebest arkadaşım yorumlar karşılıklı atışmaya dönüşürse siliniyor hakaret gerekmiyor. Kendi görüşümüzü yazarız beğenmediğimize gülüp geçeriz 🙂 Dost kalalım 😀

  5. bütün suc massada coulthard .izgisinde giderken massa fazla iyimser bi atak yapmış.ama olan david e oldu.yarış dışı yazık oldu yarışı için.

  6. ha bir de pilotların tipine göre değerlendirmiyorum pilotajı..massa fanısın die korumaya calışabilirsin ama yaptığım kişisel bi yorumdu ve kimseyi ilgilendirmez kusura bakma..

  7. arkadasım tek yarışlık eleştiri yapmıyorum burda ferrari gibi komple bir takıma massa gibi (bence)zayıf bir pilotu yakıştıramıyorum.burda tartışıpta konuyu saptırmaya da gerek yok bence.ayrıca izledim evet yarışı..

  8. alonso kova'ya geçildi, renault o'nu almakla suç mu işledi? kova pit limitörüne basmış alonso'ya geçilmiş, mclaren suç mu işledi o'nu almakla? timo ilk virajda fisi'yi yarışdışı bırakmış, toyota suç mu işledi timo'yu almakla?? *.*

  9. *.*söyle kardeşim neden ferrari massa'yı almakla suç işlemiş? bugünkü yarışı hakkını vererek izledin mi? massa'nın yarıştaki tek hatası ilk virajdaki spin idi. başka??? kimi'nin ise 2 hatası vardı yarış boyunca. ben kimi'yi eleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın, her ikisi de sonuçta yükselebilmek için iyi niyetle didindi durdu. ama bu arkadaş nasıl böyle bir kanıya varmış merak ettim doğrusu. evet serap arkadaş, seni dinliyorum.. ''ferrari massa'yı almakla suçluymuş'' niye?? tipi mi hoşuna gitmiyor??

  10. herkesin yorumu kendine kardeşim siz benim yorumumda neyi kastettiğimi anlamıyorsanız suç bende mi pehh..hem yoruma değil habere yorum yazmak gerekiyo sanırım..

  11. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    mssathebest…ellerin dert görmesin kardeşim. valla ya ne bu böyle tipe bakarak pilot tutmalar >:(

  12. bence de senin gibi kaşına gözüne bıyığına bakarak pilot tutan f1 cahillerini buraya üye yapıp yorum yazmasına izin veren zihniyette suç serap gül. allahtan ferrari yönetiminin pilotlara yaklaşımında kriter senin düşünce tarzın değil. ben sana f1 yerine fashion tv izlemeni tavsiye ediyorum.

  13. tolga soydan avatarı

    :D:D

  14. ahah yoruma bak hizaya gel 😀

  15. bencede sen suclu diilsin seni ferrariye alanlar da suc..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir