Kubica: "Kolay Bir Hafta Sonu Olmuyor"

yazar:

kategori:

Yarışa altıncı sıradan başlayacak olan Robert Kubica, “Şimdiye kadar geçirdiğimiz en kolay hafta sonu olmadı. Genel olarak otomobilin kontrolünde ve temposunda sorunlar yaşıyorduk. Birçok şeyi değiştirdik ama hepsini bir araya getirmek kolay değildi. Son seansa kalabilmek harika bir sonuç gibi görünüyor. Bu yüzden sıralamalarda altıncı sırada olmaktan  ve tur zamanlarından memnunum. Özellikle son turumda ilk virajda çok büyük bir momentum yakaladım ve neredeyse 270km/s’te aracın kontrolünü kaybediyordum! Yarışa bakarsak, Silverstone’da geçişin en kadar zor olduğunu biliyoruz. İlk tur ve pit stoplar oldukça önemli olacak.” dedi.

Sıralamalarda 16. sırayı elde eden takım arkadaşı  Vitaly Petrov ise, hafta sonunun başında aslında her şeyin yolunda gittiğini ancak ikinci seansta lastiklerini ısıtamadığını söyledi. Yarışta geçişin zor olduğunu belirten Petrov elinden geleni yapacağını söyledi.


Yorumlar

  1. bilgin çeliktürk avatarı
    bilgin çeliktürk

    Ben Pilotlarımıza güveniyorum
    Sonuna Kadar >>RENAULT F1 TEAM<<

  2. gerçektende sezonun en zor seansı oldu takımım adına aracı ayarlamakta zorluk cektik gecenlerde Kubica verdiği bir demeçte takımda ayarlarına güvenebileceğim bir pilot olursa bende kendimi güvende hıssederım demıstı malesef bütün yük Kubica'da takımda o dogru ayarları tutturamadıgı zaman çanlar Renault için çalıyor Petrov la bu iş yürümez takıma tecrübeli bir pilot lazım

  3. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Kullanıcı adım farklı gözüktüğü için boş mesajla deneme yaptım.

    Özür.

  4. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir