Mclaren, Ferrari'nin Geri Dönmesini Bekliyor

yazar:

kategori:

Mclaren takım patronu Ron Dennis rakipleri Ferrari’nin kötü geçen hafta sonunun ardından Malezya’da geri döneceğini söyledi.

Dennis yarışın ardından "Her yarış takımının zor anlar geçirebileceğini düşünüyorum. "

"Onlar oldukça derin bir güce sahipler ancka biz onlar Malezya’da geri dönüp tüm sezon güçlü olacakları hayalini kurmuyoruz."

"Bizim yapacağımız tek şey çalışmak ve kendi çabalarımıza odaklanmak ve bunu yapacağız."

"Sonuç olarak takım için iyi bir hafta sonu oldu ve en keyif verici tarafı ise performansımızdı. Çok güçlüydük ancak önümüzdeki pistlerin çok farklı olduklarının fakındayız. Ancak güçlü olacağımızı düşünüyorum." dedi.

Mclaren pilotu Lewis Hamilton baştan sona yarışı domine etti ve 2. sezonuna 5. galibiyetini alarak girdi.

Mclaren takımı duble yapacak gibi görünüyordu ancak son güvenlik aracı periyodu Fin pilot için iyi işlemedi ve Kovalainen yarışı 5. sırada tamamladı.

Dennis performanslarına rağmen yine de temkinli konuştu ve bu iki yarışta rekabetçiliklerini sürdürürlerse sezonu güçlü devam ettirebileceklerini söyledi.

Mclaren Patronu ayrıca önümüzdeki Malezya yarışına katılmayacağını ve İngiltere’de olacağını söyledi ancak orada olmayınca kendisi hakkında olur olmaz haberler çıkmaması konusunda uyarıda bulundu.

Dennis "Malezya’da olmayacağım. Bunu şimdiden söylüyorum. Normalde pek istemeyeceğim bir şeyden dolayı İngiltere’de olmam gerekiyor ancak yaşam böyle. Bunun F1 ile alakası olmayacak."

"Bu yüzden Malezya’da beni görmeyince bir anda sonuçlar çıkarmayın. Diğer yarışlara katılacağım." dedi.

 


Yorumlar

  1. bir ferrari fanı olarak.avustralyada bariz bi şekilde ferrari motoru dayanıklı değildi.dikkat ettinizmi bilemem ama 056' lar motorlar iflas etti str ferrari de öle force india ferrari de aynı öle oldu bordais yanılmıyosam sutil de öle oldu.ama ferrari malezyada meydanı boş bırakmayacaktır.inanıyorum duble yapacaklarına.

  2. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    avustralya zaten her zaman garip bi yarış olmuştur. kimin rakabetçi olduğu tam olarak anlaşılmıyor. ron amca dönecez merak etme :)))

  3. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    erdal kardes tekrar tekrar izlemissin ama hep iyi seyler aramıssın kendi adına:DDzaten topu topu 6 arac bitirdi yarısı musa et de kimi de o aracıyla podyum yapsın yani:DDyarısı bastan sona onlerde goturen heiki bile kısmetsizligiyle cok geriye dustu bu onun hatası degildi ama ferrari pilotları motorları bitene kdr ki ana kadar butun hataalrı kendileri yaptı..sen heralde glock u gecerken çime girip parande attıgı gormedin heralde:DDyoksa o bir hata degil de yarış stratejisi mi:DD

  4. padokman arkadaşım koptum burda :)))

  5. oooooo öyle olacaktı böyle olacaktı sonuç nedir hiçbirşey,motor bitti haberniz varmı…pilotlar ne kadarda hata yapmış olsada motor bitti hemde iki yarışlık motor ilk yarışta bitti…bence buna kafa yormalılar kuş kadar hafif araçla kova yı geçecem diye o hızla o viraja girersen çakılada girersin araçı amudada kaldırırsın..hondayı geçmek için bu kadar agrasif olsan belki kovaya o atağa yapmaya lüzum kalmayacaktı…olan oldu..malezya güzel pist,mclaren ve bmw ye uyan bir pist…

  6. arkadaşlar kabullenin işte bu hafta berbat bi yarış çıkardı ferrari iyi diye bişi yoktu yapılan…

  7. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    bence ferrari yeterınce hızlıydı.hatalar olabılır.yarısı tekrar ızledım.hatta tekrar tekrar.kımının yaptıgı tek hata kovalaınen ı gecmek ıstemesı oldu.aslında o da hata degıldı zamanlaması hataydı belkı.o ana kadar kımı yarısı alabılırdı de.tam pıte gırecekken sc nın pıste gırmesı herseyı alt ust ettı.yoksa tek pıt stratejısı kımıyı podyuma tasıyacaktı.kova ıle aralarında 0.5 sn vardı ve ıkısıde pıte gırmemıstı.ve sc pıste gırdı.bu tempoyla kımı pıtten rahat ılk 8 de cıkacak dıgerlerı ıkıncı pıtlerını yaparken rahatlıkla ılk uce gırecek belkıde yarısı kazanacaktı.bu gıbı seyler olabılır ama ben kımının onumuzdekı yarıslarda bunu telafı edecegını dusunuyorum.massa konusunda bısey dıyemem ne halı varsagorsun

  8. Sen merak etme Roncum!Hemde nasıl dönecek Ferrari!!

  9. ayşenur erdoğan avatarı
    ayşenur erdoğan

    ferrari zaten geri dönecek 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir