Raikkonen Ferrari’nin Gerilediğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Ferrari’nin beklenenin çok gerisinde bir sıralama seansı geçirmesinin ardından hayal kırıklığı yaşadıklarını söyledi.

Ferrari, İspanya GP öncesi gerçekleştirilen antrenman seanslarında Mercedes’e yakın bir form sergiledi ancak sıralamalarda Mercedes’in çok uzağında kalmalarının yanında Red Bull pilotlarına da geçildiler.

Raikkonen “Kolay bir gün değildi. Elimizden geleni yapmaya çalıştık ancak sonuç bu. Açıkçası olmak istediğimiz yerden çok uzaktayız.”

“Sabaha bakarsak çok daha hızlıydım. Sabah çok hızlı olmadığımız için evet, değişiklikler yaptık ve tabi ki ilerledik.”

“Son sektörde çok zaman kaybettik ancak bazen zorlarken yanlış yapabiliyorsunuz.”

“Oldukça zordu ancak koşullar böyle. Öyle ya da böyle biraz zorlandık ancak diğerleri bizden daha iyi iş çıkardılar.”

“Her yerde olduğu gibi mümkün olduğu kadar ileride olmak istiyorsunuz ancak pozisyonumuz bu ve umarım ilk virajlarda iyi kalkış yaparız ve ardından yarışın nasıl sonuçlanacağına bakarız.”

“Açıkçası 2. çizgide olsak daha iyi olurdu ancak öncelikle iyi bir start almalıyız. İlk virajda temiz dönüp ardından olanlara bakacağız.” dedi.

 

 

 


Yorumlar

“Raikkonen Ferrari’nin Gerilediğini Düşünüyor” için 7 yanıt

  1. Ben dedim Ferrari içinde gerçekçi konuşan tek kişi.

  2. ,,ayak oyunlarıyla getirdiler v6 motorları ne ses var nede heyecan mercedese yaradı

  3. “Kolay bir gün değildi. Elimizden geleni yapmaya çalıştık ancak sonuç bu. Açıkçası olmak istediğimiz yerden çok uzaktayız.”

    Raikkonen’in Ferrari ile ikinci döneminde yukarıdaki cümleyi 654642613 kere kullandı galiba.

  4. Kim ne yaparsa yapsın Mercedes bundan sonraki yarışlarda polu de yarışları da domine edecek güce sahip,gizli bir sırları var ve bu sırrı kimse çözemiyor,onlar istemedikçe hiçbir takım yarış kazanamaz.

  5. Fernando Alonso 05-06 avatarı
    Fernando Alonso 05-06

    Yoq yav Alonso döneminde tasarlanmış bi parça varmış aracta onu bulsunlar arac ucacak kacacak aaa Kimi olurmu öyle Ferrariye laf çarpmak…

  6. Şu f1 i sırf RAi nin hatrına izliyom böyle bi dominasyonun olduğu sporu normalde seyretmem , adamlar bütün yarışlardaki polü alcak güce sahip Mercedes çok güzel iş çıkarmıştır vs ama spor bitik heyecan sıfır 1.lik açısından , eski motor sesleri yok RAİ bütün polleri alsa kazansa yine isyan ederim sporu spor yapan şey rekabet . Assetto çorsa da kendi yarıştığım replaylar bile daha zevkli izlemesi onboard görüntüleri .

  7. F1’in kivirmadan konusan tek adami. Sendeki bu ferrari aski olmasa coktan silmistik bu sporu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir