Jos Verstappen Oğlunun Menajerliğini Bırakıyor

yazar:

kategori:

Jos Verstappen, oğlu Max’ın artık Red Bull’da yani olması gerektiği yerde yarışmaya başladığı için menajerliğini bırakacağını söyledi.

Geçen sene 17 yaşındayken Toro Rosso ile Formula 1’e giriş yapan Verstappen, bir senenin ardından Red Bull’a geçmeyi başardı. İspanya GP itibariyle Verstappen Red Bull pilotu oldu.

Baba Verstappen, bundan sonra oğlunun kariyerini Red Bull gibi üst düzey bir takım yönlendireceği için onu bırakacağını söyledi.

Verstappen “Garaja girmeme izin veriliyor, sorun yok ancak kariyerinin bu aşamasında yeni bir adım daha atmamız önemli. O artık olması gerektiği yerde. Konu Max ve babası değil.”

“Şu ana kadar görevimi yaptım ve artık o üst düzey bir takımda. Bu iyi bir şey.”

“Bunun yanında bir gazeteyle olan köşe yazılarımı da durdurdum çünkü artık ilk çizgide olmak istemiyorum. Arka planda olmak istiyorum. Artık ne söyleyecekleri Helmut, Christian ve Max’ın elinde, benim elimde değil.” dedi.

 


Yorumlar

“Jos Verstappen Oğlunun Menajerliğini Bırakıyor” için 3 yanıt

  1. Olması gereken bu. Çocuğun ayaklarının yere basması için aile her zaman yanında durmayacak. Karakter problemlerini düzeltirse iyi bir pilot olacak.

  2. Çok şükür dayanılmaz açıklamalarından kurtulduk artık.

  3. red bull’un kesin talimatıyla veya şartıyla olmuş bir şey büyük ihtimal. hayırlı olsun zaten max’ın babasının onu bu kadar yönlendirmesi büyük sıkıntı oluşturuyodu. sporcuların ailesinin sporcunun işine karışması zaten hep tehlikelidir, andy murray ve annesi gibi mesela.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir