Vinales 2017’de Yamaha’da!

yazar:

kategori: ,

Motorsport’a göre İspanyol yarışçı Maverick Vinales 2017 sezonunda Yamaha MotoGP takımında Valentino Rossi’nin yanında yarışacak.

Vinales Cumartesi günü İtalya’ya kendisini önümüzdeki iki yıl boyunca Japon üreticiye bağlayan anlaşmaya imza atmaya gitti.

21 yaşındaki İspanyol bu sezonun sonunda Ducati’ye geçecek Jorge Lorenzo’nun yerini alacak.

Vinales’in gelişiyle birlikte Yamaha orta ve uzun dönem geleceğine karar vermiş oluyor, Katalan yarışçı MotoGP’de yarışan en genç isim.

Şu an Suzuki’de yarışan Vinales garajı Rossi ile paylaşacak. İspanyol kararını geçtiğimiz hafta Le Mans’ta vermdi ve son iki yıldır sürdüğü Suzuki’ye açıkladı.

Resmi açıklamanın önümüzdeki Perşembe günü Vinales’in resmi basın toplantısında olacağı Mugello’da yapılması bekleniyor.


Yorumlar

“Vinales 2017’de Yamaha’da!” için 5 yanıt

  1. Benim yorumum niye kaldırıldı merak ediyorum herhangi bir hakaret vs içermiyordu. Açıklarsanız sevinirim

    1. Cevap verdiğiniz yorum kaldırılınca altındakiler de anlamsızlaştığı için kayboluyor.

  2. Mc1aren-HAM1LTON avatarı
    Mc1aren-HAM1LTON

    Bu çocuk suzukide yaptıklarıyla zaten kendini göstermişti. Cok iyi ikili olurlar bence. Yaşlı kurt ve genç yetenek. Araları sorunlu gitmezse Rossi deneyimlerini de aktarabilir. önümüzdeki 10 sene vinales marquez arasında geçer muhtemelen

  3. Geçen seneye kadar hakediyordu

  4. Bir efsane hakkında böyle konuşmamalısın bence evet ben de lorenzodan yavaş olduğunu düşünüyorum ama bu yaşında gayet iyi ve her ne olursa olsun mücadele içinde kalmaya devam ediyor. Yani diyeceğim şu ki saygıyı sonuna kadar hakediyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir