Rosberg Mercedes'in Gelişiminden Memnun

yazar:

kategori:

Valensiya’da Mercedes, sıralamada ilk 10’a kalamamış ve yarışta da cezalar olmasa puan dahi alamayacaklardı. Ama kötü geçen hafta sonunun ardından İngiltere’de Rosberg, Webber ve Hamilton’un arkasında podyumun üçüncü sırasına yerleşti.

Rosberg: “Mark ve Lewis önde çok hızlıydılar ve onlarla gitmenin yolu yoktu. Ama Valensiya’dan sonra büyük bir adım attık. Öylesine zor bir hafta sonuydu ki… Nelerin yanlış olduğunu analiz ettik”

“Ve şimdi podyumdayız; sanırım Sebastian’ın olayının haricinde kendi çabamızla oldu bu. Dahasını da yapabiliriz. Çünkü F-kanal gibi şeyler aracımızda düzgün bir şekilde çalışmıyor”

Alman pilot, pitstoplar zamanında Brookland’da Alguersuari ile mücadelesindeki temasında hasar aldığını da söyledi.

Rosberg: “Eminim ki etkisi oldu ama yine de Jenson’u arkamda tutmak için yeteri kadar iyiydi, ki bu da harika oldu.”

“Jenson yakındı ama onu arkamda tutmak Alonso’ya göre daha kolaydı. Beni o kadar yakından takip edemiyordu. Arkada Ferrari’nin olması işleri biraz zorlaştırırdı.”

Alonso, yarışın başında Rosberg’i sıkıştırmıştı. O sırada önde yavaş kalan Robert Kubica’nın arkasında takılı kalmışlardı.


Yorumlar

  1. Kimi Räikkönen avatarı
    Kimi Räikkönen

    Bir pilot podyumun 3. basamağında, takım arkadaşı ise 9. olabiliyorsa (geçen yılki kurallara göre puan bile alamıyor aslında), orada durup bir düşüneceksin arkadaş…

    Şüphesiz ki Schumi eski Schumi değil.

  2. rosbeergin yaptığı işi küçümsemek adaletsizliktir.
    bir rbr iki ferrai ve bir mclareni geride bıraktı bu yarışta. bunlar boru değil

  3. yani 40 yılda bir keyfimiz yerine gelmiş..zfr turp sıkmasan olmazmı.bırakda sevinelim

  4. benim öye bi iddiam yok.nerden çıkarıyorsunuz anlamadım

  5. zfr madem iddia ediyorsun kanıtla.herkes yazdıklarını kanıtlamak zorunda.

  6. ya jetman nikli arkadas ne yaptin ya senin tarifine gore rosberg tum zamanlarin en iyi pilotu oluyor f1 de sacmalamaninda bir siniri var ya

  7. sağol sinan.schumi hak ettiği yere gelecek merak etme.o tarihin en iyi pilatlarından biri

  8. Kusursuz yarış ve strateji.Tebrikle Nico.
    Sanada tebrikler Jetman:)

  9. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    eee noldu yani,bununla mı tatmin olacak alonso fanı olanlar,ne enteresan ruh haliniz var sizin yav,ben bu son 2 yarışta başıma gelenlerden sonra kendimi beyzbola krikete ne bileyim üç adım atlamaya felan verirdim ama doğru,bu kadar beceriksizlikle dolu sezonun ardından küçük şeyler dışında birşey kalmadı sizin mutlulugunuz için.

  10. arada kaynıyor bazen, rosberg'in bu başarısını tebrik etmek lazım. hem geç pit stratejisi, hem pilotajı gerçekten iyiydi. 90 puana çıktı, valla helal olsun.

  11. fazla söze ne hacet harikayın adamım.alono ve buttonu ve arkanda tutdun.sende kiminin hızı schuminin tecrübesi alonsonun akıllı sürüşü hamiltonun azmi var dört dörtlük pilot budur işte adamım

  12. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    "Jenson yakındı ama onu arkamda tutmak Alonso'ya göre daha kolaydı. Beni o kadar yakından takip edemiyordu. Arkada Ferrari'nin olması işleri biraz zorlaştırırdı."

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir