Theissen, Sezona İyi Başlamaktan Dolayı Mutlu

yazar:

kategori:

Mario Theissen takımının Avustralya Grand Prix’inde göstermiş olduğu performanstan dolayı oldukça memnun. Rober Kubica yarışa ikinci sıradan başladı ve yarış lideri Lewis Hamilton’ı uzun bir düre ikinci sırada takip etmeyi başardı. Nakajima’nın hatası sonucu yarış dışı kalmasıyla takım arkadaşı Nick Heidfeld yarışı ikinci sırada tamamladı.

BMW Sauber F1 takım patronu Mario Theissen takımının Albert Park’taki performansından memnun görünüyordu. Yarıştan sonra takımının sldığı sonuçla ilgili konuşan Theissen şunları söyledi : " BMW-Sauber F1 takımı adına yeni sezona olağanüstü bir başlangış yapmış olduk. Olaylı geçen yarışta üç kez güvenlik aracı perioduna şahit olduk ve birçok araç yarış dışı kaldı. Nick soğukkanlılığını korudu ve yarışı ikinci sırada tamamlayarak takıma bu sezonki ilk podyum başarısını getirdi. Sadece Lewis Hamilton hızlıydı. Tam bir strateji oyunuydu. Nick güvenlik aracı periyodunda oldukça şanslıydı fakat malesef ki Robert şanssız olan isim oldu. Yarışın sonuna doğru Nakajima’nın müdahalesiyle yarışı terketmek zorunda kaldı. Bu noktaya kadar dünkü olağanüstü sıralama turu başarısından sonra iyi bir yarış çıkardı."

" Cumartesi günkü sıralama performansımızla birlikte, bunun diğer yarışlar için önemli bir temel olduğunu düşünüyorum. Bütün takımın motiasyonunu arttırdı. Munich ve Hinwil’deki bütün arkadaşalara çok teşekkür ediyorum."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir