Hamilton, Teknik Güncellemelerle Heyecanlandı

yazar:

kategori:

Mclaren, Britanya’da cuma günü yeni güncellemelerini test etmiş ancak beklediği sonucu elde edemediği için kullanmama kararı almıştı.

Hamilton “Eğer güncellemeleri çalıştırabilirsek çok büyük bir iş yapmış olacağız.”

“Ben aslında zeminin değişmesini istememiştim. Yeni zeminle devam etmek istedim ancak takım karar vermek zorundaydı çünkü tam olarak istediklerini alamamışlardı. Nedenini bilmiyorum.”

“Umarım düzeltip geri getirirler ve onu Hockenheim’de kullanabilirim. O olursa, Red Bull’larla daha iyi mücadele edebilirim.”

“Yarış performansımız neredeyse onlar kadar iyi. Bu yenilikleri kullanır kullanmaz aradaki farkı kapatabileceğimizi ve iyi mücadele vereceğimizi düşünüyorum.” dedi.

Red Bull’un hızlı olmasına rağmen şampiyonada lider olmasına şaşırıp şaşırmadığının sorulması üzerine Hamilton “Bu dönemde lider olacağımı düşünmüyordum.” dedi.


Yorumlar

  1. 01McLaren01  avatarı

    @murat levent bütün lastik patlamaları aynı şekilde gerçekleşmez ama sonları aşşa yukarı aynı olur. lastiğe hasar verirsiniz ve hasarlı bölge her an sizi yarış dışıda bırakabilir, 3 tur sonra daha fazla dayanamayıp patlayabilir yada temasın şiddetine göre anında patlar paramparça olur. çok az hava kaçırmaya başlasa bile basınç kaybından kısa sürede performansınız düşmeye başlar. yani massanın 1 tur önde olması pek anlam ifade etmiyor, o anda meydana gelen hasarın ne olduğunu bilemeyiz. lastik hava kaybedip yalpalamaya başlayınca zaten parçalanmaya başlıyor.

  2. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    murat levent bunlarınki fanlıktan öte "kronik kimikolik alonso kindarlığı"

  3. murat levent avatarı

    Ya hala Alonso lastik patlattı diyenler var, bu kadar mı körsünüz be kardeşim, sitede bile var videosu, massa ile alonso çarpıştıktan sonra 1 tur massa önünde gidiyor alonsonun. Taa 2. turun başında kendi kendine geri düşmeye başlıyor.

    Bu kadar kuru fanlık ayıptır.

  4. Yusuf  Hitay avatarı

    hockenheim bizim araca uyan bir pist. Eğer bu sistemi oturtabilirsek pole için bile mücadele edebiliriz.

    macaristanda ferrarive mclaren biraz daha ön plana çıkar zaten, son zamanlarda olduğu gibi devre arasından sonra mclaren daha güçlü bir güncelleme ile gelirse çokta zorlanmadan şampiyon olunabilir. Ama bu varsayım rb6 nın gelişememesi üzerine kurulu.

  5. Açıkçası be de düşünmüyordum ama şikayetçi miyim? Kesinlikle hayır.

  6. sandro verone avatarı
    sandro verone

    Almanya'da en kötü 2'nci kalkarsak güncellemelerin etkisiyle umarım ki double podyum gelir..
    Ferrarinin almanyada geri dönmesini bekliyorum..
    Tabi alonsonun massanın lastiğini patlatmadığını varsayarak.!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir