Ecclestone da Schumacher'in Devam Edeceğinden Emin Değil

yazar:

kategori:

2010 sezonunun yarısı geride kalırken, Schumacher düzenli olarak bekleneni verememesi ve eski Schumacher olamaması nedeniyle eleştirildi.

Ecclestone “Eğer Schumacher iyi performans sergileyemezse, onun kalmak isteyeceğinden emin değilim.” dedi.

Ancak Ecclestone, Schumacher’in zinde ve hâlâ yetenekli olduğunu ancak aracının daha iyisini yapmasına müsade etmediğini söyledi.

Ecclestone ayrıca bu sezon Vettel’in şampiyon olacağını düşündüğünü ve Red Bull’un şampiyonluğu hak ettiğini söyledi.

Ecclestone “Red Bull zamanında çok iyi olmayan Jaguar’ı aldı, Ferrari gibi bir takımı değil.” dedi.


Yorumlar

  1. 2 gün önce yine bu beyaz saçlı amca değilmiydi schumacherde hala kazanacak potansiyel var diyen rüyamdamı okudum acaba ben bu yazıyı ? bu ne çelişkidir …

  2. bu adamlar schumacher'i çok iyi bilen insanlar.bu açıklamaları neden yapıyorlar bilmiyorum.bence schumacher sezon sonunda emekli olmayı düşünüyorsa bile (ki düşünmüyordur) bu söylenenler onun kalmasını sağlayacaktır.zaten bu açıklamalarda stratejik olabilir.bu söylenenler schumacheri kamçılar bence.f1 de efsane olmuş,bütün rekorları kırmış bi adamsın tamam sen hala formundasın ama aracın iyi değil bunu herkes biliyor ama yinede sen bu yeilgiyi,bu eleştirileri kabullenip yeniden emekli olduğunu söylediğinde manşetlerde alay konusu olacak bi insan değilsin arkana bakmadan gidemezsin.bunu ne sen ne de hayranların hazmeder.seni herkes iyi tanıyor.sorun sende değil sen mükemmelsin ve sen hep efsane kalacaksın.şampiyonluk için geri döneceksin bunu sabırsızlıkla bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir