Horner, Webber'le Konuşmadığı İçin Pişman

yazar:

kategori:

Daily Telegraph’a konuşan Horner “Red Bull’dan asla bir pilotu desteklememiz yönünde bir baskı gelmedi.”

“Helmut ya da Red Bull’dan birisiyle kanat değişimine dair bir konuşma yapmadım. Bu, Adrian Newey ile konuştuğum tamamen teknik bir meseleydi.”

“Tek pişmanlığım ön kanadı Vettel’in aracına takma konusunu sıralamalar öncesinde Mark ile konuşmamış olmam. Bu konuşma karşısında daha dengeli bir anlayış olabilirdi.” dedi.

Horner, önümüzdeki günlerde yaşananları geride bırakmak ve nasıl ilerleyebilecekleri konusunda fikir alışverişi yapmak için Webber’le görüşeceklerini söyledi.

Horner ayrıca basında çıkan haberlerin aksine pilotların garaj ekipleri arasında herhangi bir sürtüşmenin olmadığını söyledi.

Horner “Bu saçma. Mekanikerlerimizin hepsi hangi ekipte olursa olsun birbirleri için çalışıyorlar. Bu yğzden Formula 1’deki en hızlı pitler arasına girebiliyoruz.”

“Her iki sürücü için tek bir mekaniker ekibi var ve bonus ödemeler pilot sonucuna göre değil, takımın pozisyonuna göre dağıtılıyor bu yüzden kimseyi favori görme yok.” dedi.

 

 


Yorumlar

  1. bazı şeyler vardır ki insanı küçümsemek yerine ters teper ve pozitif etki yapar. webber daha bir motive olmuş şekilde saldıracaktır.

  2. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    bir takım patronu hele hele en hızlı takımın patronu bu durumun yaşanmasına sebebiyet veriyorsa çok yazık…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir