Schumacher: "Galibiyet Ancak Çok Büyük Şansla Gelebilir"

yazar:

kategori:

Ancak bu sene podyum zaferleri elde etmeye başaran takım arkadaşı Nico Rosberg farklı düşünüyor.

Bild’e konuşan Rosberg “Çok büyük ilerleme kaydettik. Daha fazlasının sözünü verebilirim.” dedi.

Takım arkadaşının 54 puan gerisinde bulunan Schumacher ise “Galibiyet için çok fazla şanslı olmamız gerekiyor.” dedi.


Yorumlar

  1. Pistte sadece 2 mercedes aracı bile kalsa yine ka-za-na-maz-sın. Önce nico ya yetişmen lazım.

  2. Aslında Schumacherin kendisi için değilde takım için bir çalışma yaptığı geçen hafta Mercedes takım patronu Ross Brawn tarafından açıklanmıştı 'çok uzun süredir tanıdığı Michael Schumacher'in, Benetton ve Ferrari'deki şampiyonluk kararlılığından farklı bir yaklaşım içinde olduğunu ve şu an Mercedes'in tüm takım projesiyle daha fazla ilgili olduğunu söyledi.' Schumacher belliki bu sene için umudu yok normal hemen adapte olmasını beklememek lazım robot değil çünkü 3 sene ara kolay değil ama seneye aracı geliştirirlerse ki aşikar geliştirecekleri başarılı bir başlangıç yapabilirler.

  3. karamsarlığa kapılmanın hiç kimseye faydası yok.henüz sezonun ortasındayız.9 yarış var.mercedestede gelişim var bunu gördük.schumi böyle söyleyerek tüm takımı demotive edebilir.biraz olumlu düşünmeli schumi.takımın ona ihtiyacı var gelişim için

  4. schumi bu seneyi kapattığını zaten beyan etmişti … bu araçta bir çok şey hatalı bunun kendileride farkına vardı açıklama yapılmamış olabilir ancak gelecek senenin aracı üzerinde çalışılıyor kimse kimseyi kandırmasın yarış içindeki taktiklerden bu belli ..rosberg kovalicani söyledi devam ediyor schumi bıraktı yarışları test olarak kullanıyor bu kadar basit

  5. Sir Jack B.  avatarı

    Bence takımı ateşlemesi gerekir. Almanya onların en büyük sınavı olacak ve her takım evinde başarılı olmak için ekstra şeyler yapar.

    Önceden boş depoyla pole felan alırlardı Mclarenle şimdi o da yok :)))

  6. Schumacher böyle konuşuyorsa gerçekten pek umudu yok demektir sanırım. Eğer takımın bu sene yaptığı güncellemelerden memnun kalırsa belki seneye burada devam eder, onu düşünerek artık bu sene defterini tamamen kapatmış olabilir ama yine de ondan bunları duymak garip..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir