Red Bull, Yeni Ön Kanatta Force India'dan Esinlenmiş

yazar:

kategori:

Red Bull’un Silverstone’a getirdiği yeni ön kanadın birisinin kırılmasının ardından takım Webber’in kullanacağı ön kanadı Vettel’in aracına takmış ve büyük tartışmalar yaşanmıştı.

Bu sene araçların çoğunda zorunlu ön kanat kemarası burnun bir yanında oluyor ancak yeni Red Bull ön kanadında kamera ön kanadın asıl parçasının üstünde, burnun hemen altındaki kanat desteklerinin arasında yer alıyor.

Force India’nın ön kanadı geçtiğimiz hafta sonu geleneksel yerinde olsa da Red Bull’un Force India’nın orijinal fikrinden esinlendiği söyleniyor.

 

 

 


Yorumlar

  1. Vettel sadece düzlüklerde zorlandı oda Renault motorunun dezavantajlı olmasından yoksa yeni kısımda Sutil'e nasıl yaklaştığını gördük virajlarda inanılmaz hızlı bir araç RedBull ama Renault motoru yüzünden bazı pistlerde dezavantajlı durumda

  2. Esinlenmede sınır yok bence. Küçük takımlar sırf küçük oldukları için başarılı işler yapmayacaklar mı? Tabi ki hayır. Onlar da işlerinde başarılı ve gelecek vaat eden mühendisler barındırıyorlar. Zaten bu mühendisler de küçük takımlardaki sivrilikleriyle büyük takımlara geçiyorlar.

  3. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    force indianın motoru mercedes,vites kutusu,hidrolik sistemi,süspansiyonlar,sürüş aksamları,elektronik sistemleri de McLaren a aitti sanırım. aero kendilerinden ama o konudada fikir alışverişi içerisindedirler bence.

  4. Yeni gelen takımlarla beraber force india yükselişe geçti

  5. Force india dahada gelişecektir zaten mclaren mercedeslede işbirliği içindeler.

  6. Kimi Räikkönen avatarı
    Kimi Räikkönen

    O yüzden Vettel, Sutil'i geçmekte zorlandı demek 😀 😛

    Baştan söyleyeyim. "Demek ki Red Bull" da kopya çekebiliyormuş, esinlenebiliyormuş." diyen arkadaşlar Force India takımını çok küçümsüyor demektir.

    Bu yıl olması zor gibi ama gelecek sene Force India takımlarda ilk 5'i zorlayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir