"Schumacher Dönerek Çok Büyük Hata Yaptı"

yazar:

kategori:

Sport Bild’e konuşan Jordan “Michael’in dönüşü spor için harika bir şeydi ancak kendisi için çok büyük hata.”

“41 yaşında geri dönmek ve kendisinden 20 yaş gençlerle mücadele etmeye çalışması fizik ve tıp kurallarına aykırı.” dedi.

Jordan ayrıca Schumacher’in kazanacak bir şeyinin olmadığını ancak kendisini yarışırken iyi hissedebileceğini bunun da takım arkadaşına yenildikçe mümkün olmayacağını söyledi.

Daha önceden Sir Jackie Stewart ve Bernie Ecclestone gibi isimler de Schumacher’in dönüşünü eleştirmişlerdi.

 


Yorumlar

  1. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    schuminin dönmesi hata falan değil fangia ve lauda ve onlar gibi birkaç efsane spora geri dönüp ciddi başarılar kazanmış hatta tekrar şampiyon bile olmuşlar.zaten geri dönmek cesaret ve özgüven ister , buna karar vermesi bile büyük başarı bence. araç çok iyi değil zaten , birde değişen koşullar adamın elini kolunu bağlıyor…bu sene sonunda bırakırsa asıl o zaman herkese yapamadığını göstermiş olacak. enaz 3 sene daha yarışmalı bence…

  2. Ne olur Schumi, geri gel artık, sustur şunları.

  3. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    alıcağı sonuçlar açıkcası benim umrumda değil,gridde olması bile yeterli,açıkcası fanları için de durum sezon başında böyleydi ama sonuçta bu bir yarış ve sezon boyunca hem kendisi hem de aracı gerilerde kalınca doğal olarak üzülüyorlar ama yine söylüyorum üzülmelerine pek gerek yok,neleri başarabildiğini hepimiz biliyoruz sonuçta ve bu cesareti için onu yine taktid etmeliyiz diye düşünüyorum..

  4. Kaan TANYERİ avatarı
    Kaan TANYERİ

    Ahmet Kara kardeşim demiş ki:
    Sormak istedikleri soru şu; Acaba Schumi gerçekten sanıldığı kadar iyi bir pilot değilmiydi? Tüm başarılarını üstün bir araç üretip altına veren Ferrari`ye mi borçlu?

    normalde yorum yazmam fazla ancak tutamadım kendımı ve yazma kararı verdım cunku msc ye ıyı bir pilot değilmiydi demek cok buyuk bır ayıp bu bir..
    bir ikincisi MSC ferrariye geldığınde 98 ve 99 sezonlarında kulustur bir Ferrari vardı sadece dayanıklılık vardı ve takım arkadası ilk 10 a girmeye calısırken MSC podyumda mutlaka olur ve hatta coğu zman birincilik mucadelesı verirdi…
    bir ucuncusu Ferrariden bu yuzden kovulan yanlış hatırlamıosam PROST'tu yalnış hatırlıosam kusra bakmayın o zmnlar baya kucuktum :)) Prost(zannedersem) bu arac kamyon gaza basıyorsun gıtmıyor demiş ve takım prensiplerı gereği tek taraflı sözleşmesi fesh edilmişti. 98-99da nasıl bir aracta mucadele verdi ve surekli podyum vs aldı… 00-05 arası zaten arac cok ıı konumdaydı ki yine şampiyonlugu son senesınde kaptırdığı sezonda ALonsoya o senede aracı cok ıyı değildi ama 8.dünya şampiyonlugu alamadan gitmiş oldu ve 7 şampiyonluk kırılması zor bir rekor ki hele artık bu donemde cunku 4 guclu takım war ve iddaalı baya takım war ve 7 yapmak cok zor

  5. Sanmıyorum büyük bir hata olduğunu. Rubens de kendinden 20 yaş küçüklerle yarışıyor, De La Rosa da… Sorun yaşta değil. İyi bir arabaya sahip olmakta.

  6. Sormak istedikleri soru şu; Acaba Schumi gerçekten sanıldığı kadar iyi bir pilot değilmiydi? Tüm başarılarını üstün bir araç üretip altına veren Ferrari`ye mi borçlu?

  7. Sn.Jordan Altın çamura düşse değerinden bişey kaybetmez siz anlayamazsınız bu duyguyu onun içindeki ateş sönmedikçe ne size nede bi başkasına laf düşer Schumi en kısa sürede dönecektir leş kargalarından nefret ediyorum bu tip durumlar olsada konussak diyen insanların bu sporda yeri yok…Schumi herzaman altındır altın kalacaktır…

  8. ahmet güçlüöver avatarı
    ahmet güçlüöver

    En kolay şey böylesine büyük başarılara sahip insanları eleştirip yerden yere vurmak olsa gerek.

    Hakkinen-Shumi savaşlarının olduğu zamandan beridir F1'in takipçisiyim. Hakkinen fanı olduğum için Shumi'den hiç hazetmezdim. Ama bence bu kadarı fazla. Sevmesem de büyük saygım vardır kendisine.

    Button için hazırlanmış olan bir aracın içine oturmak zorunda kaldığını neden göz önüne almıyoruz? Bu araç Rosberg'e, Shumi'den daha çok uyduğu bilinen bişey. O yüzden biraz daha makul olmak gerekiyor.

    Eğer gelecek sene Shumi'ye göre hazırlanmış bir araçta eğer yine bu yılki gibi sonuçlar almaya başlarsa o zaman bu tür ağır eleştirileri hak edebilir belki.

  9. Bu eleştirileri göze alarak geri döndü Schumacher.
    Hiçbir zaman favorim olmadı ama kazandığı başarılar gözler önünde. Şu an altında Red Bull aracı olsa biz bunları tartışamazdık.
    O koltukta oturup, o adrenalini yaşamak istemiş olabilir. Saygı duymalıyız artık.
    Ben de geri dönmesini yanlış bulanlardanım ama bunu ısıtıp ısıtıp ortaya atmak gülünç duruma düşmeye sebep oluyor artık.
    Bu sene sonunda bırakırsa eğer Michael bu yine kendi kararı olacak sonuçta.
    Çok uzun bir aradan sonra üstelik böyle kötü bir araçla dönmesi istediği yerde olmamasını açıklar. Kimse ondan ilk senesinde üstelik böyle bir takımla şampiyonluk beklemiyordu. Takım arkadaşının gerisinde kalmasını ise formsuzluğuna bağlıyorum.

  10. bizde dedik ama dinletemedik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir