Schumacher: "Kendi Evimdeki Yarış Özel Olacak"

yazar:

kategori:

Bunun yanında Schumacher, yıllarca Ferrari ile mücadele etmesinin ardından ilk defa kendi ülkesinde Mercedes’le yarışacak.

Schumacher “Tabiki tek bir şey var; ne kadar olmadığınız önemli değil, kendi vatandaşlarınız önünde yarışmak her zaman özeldir.”

“Hockenheim’de, özellikle yarış hafta sonunda bana oldukça fazla destek veren taraftarlarım için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ancak Almanya Yarışı, bir Alman sürücü için çok özeldir. Dünyadaki çok az pistte Motodrom bölümü gibi yer var ve sürücü olarak oraya girdiğinizde oradaki enerjiyi hissedebiliyorsunuz.”

“Bunun yanında ilk defa Hockenheim’de Mercedes sürücüsü olarak yarışacağım ve bu deneyim için sabırsızlanıyorum. Kendi tribünlerimiz, çalışanlarımız, üyelerimiz ve Mercedes-Benz’den arkadaşlarımızın önünde yarışmak duygusal olacak.”

“Bu yüzden onlara hatırlayabilecekleri bir hafta sonu yaşatmak içni daha fazla motive oldum. Aracımızda bazı güncellemeler olacak ve bunların heyecanlı bir yarış çıkarmamız için ilerlememizi sağlamasını umuyoruz.” dedi.

Takım arkadaşı Nico Rosberg “Almanya yarışında her zaman harika atmosfer olmuştur ve stadyum bölümündeki  devasa tribünlerdeki taraftarlar her zaman heyecan dolu olmuştur ve çok fazla ses çıkarmıştır.”

“Alman sürücüleri desteklemelerini görmek harika. Pistin kendisini de seviyorum çünkü iyi geçiş fırsatlarıyla heyecanverici bir yer ve yarışlar genelde çok heyecanlı oluyor.”

“Takımın evi sayılan bir yer olan Silverstone’dan podyumla ayrılmak büyük moral verdi ve performansımızı yükseltip güçlü bir hafta sonu geçirmeyi umuyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Tek bir isteğim var kazanamasan bile şu Alonso geç yeter.

  2. Sizde öyle mi olmuştu =)

  3. kendi evinde madara olmak bir hayli yıkıcı olacak 😀

  4. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Schumi' nin kendi evi, kendi markası..Ait olduğu yerde..

  5. schumi ah be senin gibi 6 pilotun daha evi 😀 yapacak bir şey yok. dünya kupası kadrosu kadar pilot göndermissiniz f1 e:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir