Buemi: "Toro Rosso İle Henüz Anlaşma İmzalamadım"

yazar:

kategori:

Dün çıkan haberlerde Toro Rosso takım patronu Franz Tost, her iki sürücüleriyl gelecek sene de devam edeceklerini söylemişti.

Ancak Blick’e konuşan Buemi “Ben henüz imzalamadım. Henüz anlaşılamayan bazı detaylar var ve pilot piyasası hâlâ açık.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde Buemi’nin gelecek sene Renault’a geçebileceği iddia edilmişti.

 


Yorumlar

  1. Aslında yanlış bir cümle kurduğumu farkettim. Cümlem "Toro Rosso ile sözleşme imzalayıp, potansiyel bir Red Bull sürücüsü olmak varken kendini riske atmak…" olacaktı. Biliyoruz ki Toro Rosso'da yarışanın ileride Red Bull pilotu olma olasılığı bulunuyor. Bu ne demek yorum yaparken tekrar yazdığını okumak lazım (:D). Umarım macera aramadan garanti koltuğuna devam eder Buemi.

  2. Kimi Räikkönen avatarı
    Kimi Räikkönen

    Belki de o yüzden imzalamamıştır? Ben anlaşmaya rağmen hâlâ Webber'in seneye Red Bull ile yarışacağına ihtimal vermiyorum. Bence Buemi, Webber'in yerine gelecek.

    Hem takıma bolca puan kazanacak kadar çalışkan bir pilot Buemi hem de onların görüşüne göre Vettel'e yetişip ayağına dolanmayacak kadar da bir pilot. Tam onların istediği gibi.

    Ha Renault dedikoduları da var tabi. O da bir ihtimal. Ben sanmıyorum sırf Buemi 1 yıllığına başka takıma gitti diye alacağı varsa RBR'ye bundan vazgeçer. Hava değişimi niyetine hoş görebilirler 🙂

    Tabi kilit nokta Webber. Webber giderse artık Kimi gibi bir ihtimal yok. O yüzden Buemi görünüyor. Gitmezse -ki artık son açıklamalardan sonra baya gidici gibi görünüyor- o zaman bilemiyorum bak 🙂

  3. İlginç geldi bana şimdi. Toro Rosso ile sözleşme imzalamayıp, potansiyel bir Red Bull sürücüsü olmak varken kendini riske atmak…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir