Hamilton, Hockenheim'da 2008'deki Gibi Kazanmak İstiyor

yazar:

kategori:

Hamilton “Hockenheim’de 2008’de yapılan son yarışı kazandım. Harika bir aracımız vardı, pol pozisyonunu kazandım ve yarışın ortasında güvenlik aracı girmesinin ardından kazanmak için müthiş mücadele oldu. Bu yüzden gelecek hafta sonu da aynı sonucu görmek isterim.”

“Oldukça iyi çekiş gerektiren yavaş hızlı virajlar olsa da Hockenheim’de iyi olacağımızı düşünüyorum. Ve rekabetçi olmasını umduğumuz aracın dengesini iyi ayarlamayı umuyoruz.”

“En büyük soru işareti tepedeki diğer takımlar olacak. Son 2-3 yarışta performanslarına göre tam sonuç elde edemeseler de çok iyi geliştiler.”

“Bu yüzden sezonuna sonuna doğru takımlar ne kadar yaklaştıklarını görmek ilginç olacak çünkü bu gelişmelerle sezonun 2. yarısında daha fazla takım galibiyet mücadelesi verirse şampiyonanın sonucunu da etkileyebilir.”

“Santander Almanya yarışının, sezonun 2. yarısı için iyi bir gösterge olacağını düşünüyorum.” dedi.

Jenson Button “Hockenheim’deki en iyi deneyimim 2004’te, sıralamalarda 13. olup yarışı 2. sırada tamamlamam olmuştu. Geçen hafta sonu Silverstone’daki yarışıma benzerdi.”

“Ciddi olursak Hockenheim’de yarışmayı seviyorum. Formula 1 kariyerimin başında yapılan ve bu pisti oluşturan uzun düzlükleri özledim. Ancak mevcut pist izleyiciler için daha iyi ve hem geçiş hem de mücadele için oldukça iyi.”

“Valencia ve Silverstone’daki iki kötü sıralamanın ardından bu hafta sonu hedefim pazar öğleden sonrayı daha kolaylaştırmak olmalı. Böylece pazar günü yarışta yakalamaya çalışmadan performansımı maksimum seviyede kullanabilirim.”

“Cuma günü yeni difüzörde yaptığımız değişiklikler üzerinde çalışacağımız için bu hafta sonu da yoğun geçecek. Umarım olumlu bir test olur ve ilk defa yeniliklerin faydasını görebiliriz. Bunun için sabırsızlanıyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Nurgburgring 2007 deki gibi yağmur yağsın
    kim kazanırsa kazansın 😀

  2. o yarışı dün gibi hatırlarım lewisin 2008deki en iyi sürüşlerinden biriydi

  3. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    @ Nebuchadnezzar :))) Bari benimde bi katkım olsun, gerçi sadaka verir gibi olsu böylede ama, işin şakası iyi dileklerine katılıyorum ayrıca

  4. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Allah herkesin gönlüne göre versin.Tabiki kime sorsanız kazanmak ister.Ben bir Ferrari ve Alonso taraftarı olarak ,hamilton haberinin altına bişeyler yazayım dedim.Ama çirkin,tahriksel,laf sokmalı yorum değil.Amacım hamilton haberlerindeki yorum sayısının da artması.Malumunuz Alonso haberleri 50 den aşağı düşmüyor.İyi yorumlar,güzel yorumlar,bilgi içerikli yorumlar için haydi.Zevkli bir almanya olması dileğiyle.

  5. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    buna benzer bir galibiyet alanı görmedim gridde şuan hazırda bulunan pilotlar içersinde,schumi hariç tabii,o klasman dışı..takımın saçma pit stratejisi sayesinde 6-7 turdas 20 saniye fark açmak zorunda bırakılan bu adam,pitten sonra piste 4. dönerek yine de önündekileri geçerek 1. olmayı başarmıştı,en iyi galibiyetlerinden..

  6. Hockenheim'daki güncellemelerımız iyi sonuç verirse neden bir zafer daha kazanamayasın Lewis, Webberle galibiyet sayısını eşitlemenin tam zamanı hazır redbullda iç savaş yaşanmışken kazanalım şu yarışı=))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir