Whitmarsh: "Ferrari'yi Defterden Silmeyin"

yazar:

kategori:

McLaren F1 CEO Martin Whitmarsh, Avustralya’daki kötü performansa rağmen Ferrari’nin dışarda tutulamayacağını söyledi.

İtalyan takım Avustralya’daki yarışın sonucunda sadece Kimi Raikkonen ile, yarışı bitirememesine rağmen 1 puan kazanabildi.

Diğer tarafta McLaren zafere ulaştı ve takım olarak 14 puan alarak iki klasmanda da lider konumda bulunuyor.

McLaren ve Ferrari’nin başa baş olduğunu ifade eden Whitmarsh, İtalyan takımın performansının altında kaldığını söyledi.

Whitmarsh: "Mutlak bir kış testi programımız vardı ve rekabetçi olduğumuz açıktı. Bazı uzmanların Ferrari’nin bizden daha güçlü olacaklarına inandıklarını düşünüyorum ve bazı testlerde öyleydiler."

"Bazı değerlendirmelerimizle, Avustralya’ya gelmeden önce iki takım çok yakındı ve diğer rakiplerimizin bazıları çok geride değildi."

"Ferrari’nin Melbourne’de düşük performans gösterdiğini düşünüyorum ama onları defterden silemeyiz. Harika bir derinliğe sahibiz ve bu konuda ilüzyon görmeyeceğiz"

"Geçen sene bu zamanlar burada yenildiğimiz söyleniyordu ama yeniden yapılanabildik ve Malezya’daki bir sonraki yarışta egemendik. Bu trendin 2008’de tekrarlanmamasından emin olmalıyız. Sepang’da güçlü olacağımızı düşünüyorum"

Whitmarsh, takımın zorlamaya devam edeceğini ve sezonun kolay olmayacağını belirtti.

Whitmarsh: "Mükemmel değiliz ve uygulama şeklimizde gelişimin olacağını tanımlayabiliyoruz. Bu yüzden Melbourne’den, sezonun çok kolay olacağını düşünerek ayrılmıyoruz"

"Elimizden geldiğince çok yarış kazanmak istiyoruz ve umuyorum ki buna bir dünya şampiyonluğunu ilave edeceğiz"


Yorumlar

  1. barış yücesan avatarı
    barış yücesan

    sezonun başından böyle kesin yargılarla konuşmak birçok kez kişileri yanıltmıştır.hatırlatırım ferrari önümüzdeki yarışlarda gerçek gücünü ortaya koyacak ve pistte silinmesi gerekenleri silecektir.

  2. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Mc Laren-Mercedes onları silecek umarım.

  3. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Yok yok kimse silmez tahminim onlar kendilerini silmediği sürece

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir