Haug, Schumacher'le Devam Etmek İstiyor

yazar:

kategori:

7 Dünya Şampiyonu Schumacher, 3 sene ardından Mercedes’le spora geri döndü ancak beklenen performansın çok uzağında kalması nedeniyle bir çok kişi tarafından eleştirildi.

Ancak Haug “Sezonun geri kalanında Michael, mümkün olan en iyi sonucu almaya odaklanacak. Ve gelecek sene şampiyonluk mücadelesi verecek.” dedi.

Haug ayrıca kötü giden sezonlarında pilotlarını suçlamaktan kaçınarak “Michael Schumacher ve Nico Rosberg ikilisinden başka ikili istemezdim.” dedi.

Schumacher eleştirilerine cevap veren Haug “Diğer taraftan onun yüzünden çıkan tartışmaları anlayabiliyorum. Ancak Michael’in hâlâ iyi olup olmadığı sorularının cevabı oldukça açık bir şekilde ‘evet’.” dedi.”

 


Yorumlar

  1. Schumacher, acil olarak kendini aşıp Rosberg'in önüne geçemezse korkarım bu yorumlar daha da artacak Sertuğ. Schumacher'inde umduğu kesinlikle bu değildi..

  2. "Michael Schumacher'in Nico Rosberg için ideal takım arkadaşı olduğuna ikna olduklarını söyledi."

    Heyy yavrum heyy 7 kez dünya şampiyonu pilotun düştüğü hallere bak. Neymiş Rosberg için 'ideal takım arkadaşı'yımış, Rosberg kim ki onun için ideal olup olmadığı tartışılıyor. Tamam bu sezon Schumacher'den daha iyi bir sezonz geçiriyor olabilir ama kalkıpta böyle saçma sapan bir şekilde ikinci pilot olup olamacağının tartışılması da kabul edilir gibi değil. Çoluk çocuğun maskarası oldu iyice. Yazık çok yazık. Takımın yaptığı hatalar yüzünden şimdi neleri konuşuyoruz. Haa Schumacher'in hiç mi hatası olmadı evet oldu ama takım yüzünden kaybedilen puanların yanında devede kulak gibi kalıyor.

  3. Önümüzdeki yarış Schuminin kendisine gelebileceğini düşündüğüm yarışlar arasında. Gelecek sene şampiyonada ben de varım demek istiyorsa artık bunu göstermenin zamanı çoktan geldiğini bilmeli. Bakalım ne olacak.

  4. Msc kalsın,Kimi de seneye Renault veya RB a gelsin.Gridde 5 şampiyonu da yakın mücadele de izlersek mükemmel olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir