Dennis, Hamilton'un Adanmışlığını Övdü

yazar:

kategori:

Mclaren takım patronu Ron Dennis, Lewis Hamilton’un takımına karşı değişmeyen tutumunu ve adanmışlığını övdü ve Hamilton’un takımı bir bütün olarak tuttuğunu söyledi.

Yarıştan sonraHamilton’a neler dediğinini sorulması üzerine Dennis "Sadece onun takıma karşı değişmeyen tutumunun yansıtan keliemeler. Biz kişiler ve takım üyeleri olarak bu kelimelerin neyi yansıttıklarını iyi biliyoruz."

"Bunlar kişilerden ya da geçmişten daha çok takım olarak bizim duygularımızı yansıtıyordu. Zor koşullarda takım ya dağılır ya da daha da yakınlaşır ve biz birleştik. Eğer sonuç alırsak bu adanmışlık ödüllendirilmiş olur." dedi.

Dennis ayrıca takımının geçen sene yaşanan herşeyi geride bıraktığını ve bu hafta sonu da galibiyet hedeflediklerini söyledi.

Dennis "İleriye bakıyoruz, herkese bunu yaptırmaya çalışıyoruz: sürekli ileriye bakmak. Gelecekte geçmişi düşünerek zaman geçirmeyeceğiz."

"Yaşamınızdaki her deneyimden bir şey öğrenmek zorundasınız.Enerjimizi boşa harcamak ve geçmişe bakmak istemiyoruz." dedi.


Yorumlar

  1. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    ben ferrariyide düşünüyorum ama sende üzümü fazla kaçırdın herhalde birazda ferrari'yi döveyim dedin. birine dediğini kendinde yapmayacaksın arkadaşım. SAYGILAR…

  2. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    RAMAZAN HACIFAZLIOĞLU…dennis-hakkinen'in kendisi hakkında konuştuklarını, rakip gördüklerini coulthard söyledi ve bu haberde ron dennis veya hakkinen tarafından yalanlanmadı.

  3. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    yani kendi pilotlarını nasıl halt edeceklerini mi konuşuyorlarmış mika ile yapmayın ya böyle şeyler aklınıza nasıl da geliyor. Hatırlatayım 99 larda mika ve davit ne demiştiler "ilk viraja önde giren kazanır". sence kayırma olsa bunu derlermiydi. şumi ve baricello ilk viraja giren kazanır dediler mi yoksa telsizden bariçelloya hızını koru, yavaşla mı dediler. bizde alonsoyu kayırma olsaydı monacoda alonso kazanamazdı bunu eminimki kendi de biliyor çünkü monacoda alonsodan çok daha hızlı bi takım arkadaşı vardı. herşeye rağmen ron dennis hızını koru dedi bunu mclarende asla bulamazsın ama alonso için oldu o bunların kıymetini bilmedi patavatsız konuştu. alonsoyu aldığımızda neden zoruna gitsin ki benim takım arkadaşım "kim olmuş önemli değil" diyen kendisi. alonsodan mı korktu yani. yapma bunlar ucuz şeyler kimi gittikten sonra takımı hakkında dikiz aynamdan görecem gibi alaylı konuşmasa sesimi çıkarmayacaktım

  4. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    pilot konusunda derken dennis-hakkinen'in coulthard'ı rakip görmesidir. dennis ve hakkinen oturup coulthar'a karşı ne yapabiliriz diye konuşuyorlarmış varmı böyle bişe yaa :)))))

  5. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Vay canımlar cicimler havada uçuşuyor ha şöyle elalemin adamlarından sebep neden atışıyorsunuzki :)) isteyen maddiyata değer verir takım değiştirir isteyen maneviyata değer vererek vefakar davranır herkes karşılıklı olarak mutluysa bize ne ;biz ancak olayların gelişimine göre yorum yaparız ;bana göre, sana göre ,size göre herşey değişir sadece ihanet değişmeyen tek şeydir birde değişiklik

  6. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    karşıt yorumları bazı mclaren taraftarlarınında yaptığıda kesin. şu pilot konusunda ferrari taraftarının açık şekilde haklı olmasına rağmen. koyu taraftarlık yüzünden kabul edilemiyor nedense ?

  7. =) ben sana çok sağlam cvp verirdim. sözü tarafsız olan trf1'net e bırakıyorum. sen bana msn versene canım.

  8. Arkadasın tum mesajları zaten satajmaya yonelik.Mclaren karsıtı yorumlar yapıp duruyor.Ferrari McLaren kavgası cıkartacak kendince ciddiye almayın arkadaslar.Sezon başladı yeniliklerden konusalım.

  9. Sayın ABDULLAH ÇELİK. Bu sayfadaki mclarencı arkadaşların bana karşı yorumlarına bi göz at bakalım kimler ezmeye çalışıyo kimler tahrik etmeye çalısıyo. bak bakalım. Ama haklı olan ben cıkıyorum suraya 3 satır sert yorumum olunca siliniyor iyi aksamlar.

  10. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    şimdi mclaren'in iyi olmasını şunlara bağlıyorum.

    1. Motor devri > 20.000'den 19.000'e düştü
    2. Adrien Newey > Şasi/Motor ilişkisi
    3. Birazda Ferrari bilgileri :))))

  11. keske kimi ile kalsa coulthard a ne verdiler.sonuç= hiç adamın 9 sezonu boşa gitti.mika yardımcı ettiler hep.coulthard bile avustralya 1996 da takıma katıldığında ron mikaya demiş bunu başarabilirmi yani 2 numarayı.coulthard bunu duymuş 2si konuşurken.vede çpk üzülmüş.yani 2 numara olayı 12 senedir var. ama ne olursa olsun mika ve coulthard vede kimse shumi kadar adanmış olamaz.ama beni üzen tek şey 9 yılda hiçmi şampiyon olacak araç veremezler coulthard'a düşünüyorumda mp4-22 kadar sağlam ve bir hızlı arac verselermiş ozaman coulthard dubleli şampiyonluklar kazanırmış.çok yazık mclaren.

  12. ugur aras bey yaptığınız yorum karşılıklı hakarete dönüşebilecek bir yorumdu ve izin verilmedi ve böyle olduğu sürece izin verilmeyecektir her kim olursa olsun. elimizden geldiğince buna engel olmaya çalışıyoruz ve yorum yazan kişilerinde buna sağduyulu yaklaşmasını bekliyoruz.

    hangi taraftan olursa olsun eğer yorum hakaret içeriyor ve kavgaya mahal verebilecek olursa yoruma izin verilmez.

    Seviyeyi daha da düşürmemek için öncelikle yorumlar sadece üyelere açıldı ve bu şekilde de önlem alınarak devam edilecek. Anlayışınız için teşekkürler.

    İyi akşamlar

  13. Ramazan kardesim 5 yıl boyunca karardınız. Neden Alonso'yu getirdiniz Madem sizin Gözbebeğinize saygınız vardı neden Alonsoyu getirdiniz. Kimi gitmeden önce açıkladınız. Bu açıklamanızdan sonra Şampiyon olmak istediğim bir takıma gitmek istiyorum demişti. qitti ve de oldu. İsteyerek getirdiğiniz Alonso'ya Hamilton'u tercih ettiniz. Yarışlarda Gördük Alonso Mekanikerlerini izledik tek kıpırtı bile yoktu sevdiğiniz pilot kayırdığınız pilot lewis'di. Mclaren Her Zaman Tek Pilotu Destekler dediğimi hatırlatırım. Size Diyorum Kimi'ye 5 yıl boyunca ne verdiniz bişey vermediniz üstüne üstlük istediğin zmn ayrılabilirsin dediniz. özel hayatına karıştınız disiplinsiz dediniz. gittiniz alonsoyu getiriyoruz dediniz. şimdi hatalı olan Hem Kimi Hem Alonso =) ne diyim gülüyorum gerçekten. Hiç Suçunuz yok bunu görmek için Mclaren'a para bile verirdim.

  14. ramazan arkadaşım çok güzel yazmışsın klavyene sağlık Çindeki yarış dışından sonra takımın elemanlarının yanına gidip hepsiyle tokalaştı ve teselli vermeye çalıştı bu beni etkilemişti gerçekten..

  15. TRF1.NET' yorumumda aşağılama gibi bi söz göremedim vurguladımda. Benim Yazdıgım Yorumlar Burda Çıkmazsa Tüm Ferrari Fanları burayı terkeder ve mclarencıların konusmalarını görürsünüz. hakaret etmedim küfür etmedim. Siz Taraf Değilsiniz işin güzel yanı bu ama Lütfen Karışmayalım. argo cümle yok bişey yok.

  16. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    olayı kimi ve alonsoya getiriyorsun neden biz burda adanmışlıktan bahsediyoruz kimi yada alonsodan değil sadece adanmışlık ve adanmamışlığa örnek gösterdim. ben sadece hamiltonu da örnek göstermedim şumiyide örnek gösterdim. kimi, alonso yada buna benzer bazı pilotlar kendilerine iyi takım ararlar. buda normal bişey kötü demedik. ama adanmışlık dediğin kara gündede destek çıkmaktır. biz kiminin 2006 da yaptıkalrınıda biliriz takımına sen belki benim takımımı benim kadar takip etmemişsin olabilir ama kimse kimi yada alonso avukatlığı yapmasın konu kimi yada alonso değil. adanmışlık. kendini adarsan efsane olursun yoksa o takım senin bu takım benim gezer durursun. mika, şumi, adanmışlığa en güzel örnektir.

  17. Editör arkadaşlar duyarlı davrandığınız için teşekkürler…

  18. arkadaşım bak bana karşı biraz dikkatli konuşmanı tavsiye ederim benim yorumum kimseye ait değil ve kendi düşüncelerim sen kendi üstüne alınıyorsan senin biliceğin iş birkez daha söylüyorum olayları kişiselleştirmeyelim…..

  19. Yorumunuz karşılıklı tartışmaya neden olduğu için yayınlanmamıştır!

    -Editör-

  20. takımda başarılı olan kalır başarısız olana ve takımda huzursuzluk yapana yallah o kadar..

  21. Fatih Gülmez Kardesim Yorumunun Sonuna Kadar Arkasındayım Haber Çıktığı günden itibaren anlatıyorum işlerine gelmiyor. anlamak istemiyorlar böyle olmak hoslarına gidiyor.

  22. Fatih Gülmez avatarı
    Fatih Gülmez

    Arkadaşlar mclaren sandığınız gibi çok profosyonel bir takım değil. Aksine duygusal. Pilotları desteklerkende hep duygusallık ön planda oluyor. Ronun adamı hakinendi david hep arka plandaydı. Hakkinenin yerine Kimi geldi ve ertesi sene Kimi Ronun adamı oldu ve david gene arka planda kaldı. Sonra David gitti Montoya geldi. Mclarendeki ilk sezonuna Kimiden daha iyi başladı. Geçirdiği kaza sonucu 2 yarış yarışamadı. Pistlere geri döndüğünde Montoya Kimiden daha fazla puana sahipti ama takım ile juan arasındaki bağlar kopmuştu. Zaten takımın göz bebeği olan kimiye tam destek vermeye devam ettiler. Juan tamamen yalnız kaldı amaçsız şekilde sürmeye devam etti en sonunda bırakıp gitti. Peki yıllardır takımın yıldızı olan kimi neden gitti sizce neydi sorun paramı ? hayır. Kimi başarı istiyordu ve doğru olan yere gitti. Gitmeden önce Alonsonun mclarenle anlaştığı çoktan duyurulmuştu. Alonso takımın yeni yıldızı olacaktı. Ne oldu da Hamiltonu Alonsoya tercih ettiler. Bunun mantıklı bir açıklaması varmı sizce. Alonso Hamiltondan dahamı az yetenekli yoksa Alonsonun tecrübesimi az. Kimiye sunulan şartlar Alonsoya sunulsaydı ne olacağını hepimiz çok iyi biliyoruz. Alonsoda hata yaptı Hamiltonda hata yaptı. Ama en büyük hatayı Mclaren yaptı. O yüzden davidi Juanı Alonsoyu suçlamak yersiz. Hatta Kimiyi suçlamak külliyen yersiz. Hamiltonda Kimi gibi başarılı olamazsa kariyerinin sonuna kadar mclarende kalmayacağını düşünmeyin. Şanslıki henüz kiminin yaşadığı hiçbirşeyi yaşamadı. Altındaki araç hep en iyilerden birisi ama bu hep böyle kalacak diye bir şey yok.

  23. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Mclarenden ayrılan david coulthard tada fikrini sormak lazım mclaren o kadar kötüyse pilotların yönetimi konusunda neden 10 yıl mclarende idi daha önce de bunları belirtmiştim bir takımda iseniz önemli olan sizin kendinizi nerede gördüğünüzden çok takım sizi nerede görüyor alonso diyorsunuz alonso ihanetinin bedelini ödüyor ve ödeyecekte istersen f1 in kralı ol istersen dalkavuğu hiç farketmez bağlı olduğun takımı satamazsın onun için raikkoneni ,montoyayı ayrı kefeye alonsoyu ise kafese koyarım

  24. Şimdi Alonso'yu istediniz. Kimi'ye istediğin zmn ayrılabilirsin dediniz. Jpm'e Ahmak dediniz. Kimi Arabayı Kırıcı sürüyor dediniz. olur olmadık yerlerde problem yaşadı ve çoğunluğu kimi'nin oldu. Şimdi Sorarım sana bu ne demektir? Kimi 17 başladığı 19. başladıgı yarıslarda 9. bitirseydi şuanki diyeceğiniz kimi hiç zorlamıyor gaza basmıyor. Arabayı zorladığı zmn kırıcı sürüyor Dayanıksız olan mclaren bozuluyor hata kimi'de oluyor. sonra ayrılmak istiyor diye hata gene kimi'de oluyor. her yerde haklısınız tmm kardesim bişi demiyorum. kimi kara kedi siz sütten çıkmış ak kaşıksınız.

  25. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Düşünün bir kere bir marka sizi transfer ediyor, sizi istiyor ki transfer ediyor.Sonra siz orada mutlu olamıyorsunuz.Öyle ve böyle aradığınızı bulamıyorsunuz.Ben diyorum ki kaçmak işin en kolay yanı.İlk önce sorunun nereden kaynaklandığını bir bul bakalım.Aleyhine olan her tabloyu lehine çevirmeye çalışma disiplinine girmeden hemen kaç ve eski takımım şöyleydi, böyleydi diye saçmala.Ben bunu hazmedemiyorum.Kimi ve Alonso bir nebze ama JPM her zaman bence McLAren' de olmaması gereken bir pilottu.Geçen yıllarda McLaren' de dayanıklılık problemi varsa bunun ben iddia ediyorum büyük bölümü kimi' nin suçuydu.Alonso ise Renault'ta olduğu gibi şampiyonluğun vermiş olduğu şımarıklık ile bütün takım kendi etrafında tavaf edeceğini sandı.Ama McLAren' de işler bu şekilde yürümüyor.Bunu gören kaçınca vay efendim McLAren pilotlarını kaçırtıyor deniyor.Sorarım size bu pilotlarda hiç mi kabahat yok.

  26. Şimdi Güzel Kardesim Anlatıcam Olayı biliyosundur. Kimi Sauber de yarışıyorken Ferrari Kimi'nin pesindeydi. ve Mclarenla 2006'da sözleşmesi bitiyordu ve çokda mutlu değildi iplerin kopduğu anı hatırlarsınız süspansüyonu kopmustu ve kaza yapmıstı kimi. 5 yıl içinde 2 kez şampiyon olmaya çok yakındı mclarenın dayanıksızlığı kaybedilen 2 şampiyonluk boşa giden 3 yıl. Kimi'nin özel yaşamına karışması vs… Bu Pilota ne verdinizki ne istiyorsunuz bi söyleyin bakalım simdi. Kimi Ferrari'ye geldi ve hiç beklenmeyen şekilde şampiyon oldu en azından bu duyguyu ferrari yaşattı. bu hafta mutlu olmıyabilir. ama f1'de ne oluca belli olmuyor. ama Hamilton konusunda Mclaren Sadakati Hakediyor bişey demiyorum ama diğer pilotlardan bunu beklemeniz hata olurdu. şimdi haksızmıyım? Ben Rahatlıkla yazıyorum şuraya Kimi Ferrariden ve F1'den emekli olur ama Başka bir takıma gitmez. bunu görebilmek zor değil kardesim. Sadece Gökhan Demir Arkadaşımın yorumu için o kadar sert konuşmuştum. Adil olalım lutfen. Ron ve Lewis'in ilişkisi Baba Oğul ilişkisine benziyor hanginiz babanıza asilik yapıyorsunuz?

  27. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    bak adanmışlıktan bahsediyoruz senna yada prost kendini admış demedik. ben şumi örneğini verdim 2005 ve 2006 da sorunlar yaşarken çok daha iyi bir takıma yada erken emekliliği tercih edebilirdi işte adanmışlık biz ferrarinin sorununu bulmaya çalışıyoruz diyor o yaşta bile. sen anlamadın uğur arkadaşım. ben o haklı bu haklı demiyorum. kimi alonso kendilerine şampiyon olacak takım arıyorlar. yarız yarış kazanamayın kimi sizde durur mu sanıyorsunuz.

  28. birisi rezil oldu felan yazmış. madem arkadaşına katılıyorsun böyle saçma cümleler yerine arkadaşının kullandıgı sözlerin haklılığını ortaya koy bakalım. Senna Şampiyonluklar yaşıyabileceği takım'a gitti demiş işte benim söylediklerim anlaşılmış. Kimi'de böyle yaptı. Alonso konusunda'da hatalıydınız prost bile söylemişti bu tür olaylardan sonra haklı olduğunuzu söylemeyin. Benim yazdıgım yorumlarda saçmalık gören nedense çok iyi bildiğini sanan mclarencı arkadaşlar oluyor.

  29. Ramazan arkadaşımın her harfine katılıyorum güzel analiz etmiş. Ayrıca eklemek gerek McLaren 2 pilotunu da yarıştırdı tarihten beri bu hep böyle. Alonso'ya yapılmış ne 1 tane haksızlık ve ne de ferrariden çalınmış 1 tane delil gösteremeyeceğiniz halde neden iftira atıyorsunuz?

  30. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Arkadaşlar aciz insanlar ve takımlar karşılarındaki gücü yenemeyeceklerini gördükleri zaman onları en acımasız yanlarıyla vururlar.Kopya araç davasında FİA bile hatasını anlamışken siz hala % 50 Ferrari diyorsunuz bu anlaşılır gibi değil.Tek tutunur dalınız bu kaldığı için ona sarılmanız çok normal.Sizi anlayışla karşılıyorum.Yıllarca Ferrari F1' i sömürdü durdu, hakkında o kadar casusluk skandalı varken nerdeydiniz.Bir tane o da tam kanıtlanamamış bir dava var diye vurun abalıya.Unutmayın dersinizi pistte alacaksınız.Kimi bu yıl bir çok yarışta o şekilde boynu bükük ayrılacak yarıştan.Pilotlara gelince şımarık ve kendini beğenmişliğin cezalarını çektiler.Bakın son yarışta ne oldu Kimi McLaren' de yaptığı gibi densizce aracı kullaınınca o çok iyi Ferrari'niz finişi bile göremedi.Bunda suç Ferrari' de mi yoksa soğuk Finlinizdemi.O yüzden konuşurken geniş bir perspektiften bakın lütfen.Alonso' ya gelince ne yaptılar ona dövdüler mi, araç mı vermediler ne yaptı McLaren ? Hele de JPM' den hiç bahsetmeyin bence o McLAren' de olmayı hiç haketmedi bana kalırsa.McLaren' de iki paket mi var biri dayanıklı diğeri dayanıksız.Altı yaşındaki oğlum gülüyor size.Bu iş sadece takım ruhunu kavrama ve disiplinden geçer, bunu veremezsen McLAren' de yerin yok.

  31. Bu arkadas bu hafta rezil olunca yine eski konulardan sallamaya başlamış.Ramazan arkadasım ciddiye alma.Onun konusmalarının tek kaynagı (….)

  32. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    ben mi söyledim "mclaren araçlarını dikiz aynamdan göreceğim diyen" sen bilmiyormusun dediklerini ferrariye geçtiğinde. senna konusuna gelince mclambo için o zamanlar yeterli bütçesi olmayışı lombarghini yüksek fiyat karşılığı motor vemek istemesi bu anlaşmayı baştan bitirdi ve peguet ile anlaşma yapıldı.mclaren ozamanlar şimdiki gibi dev bi bütçeye sahip değildi. senna gitti çünkü o da kimi gibi şampiyonluklar yaşayabileceği takım arıyordu kendine o zamanlar williamstan daha mantıklı ve güçlü bi seçenek yoktu onun için, mclambo anlaşması hiç olmadı sadece sennanın bir isteğiydi bütçe yüzünden gerçekleşemedi. Alonso' ya gelinde ah alonso ah tutsan çeneni de bu yıl hamiltonu geçsen diyorum skandalların baş rolunu oynadı casusluk olayında başroldu. renoda ileri geri konuştu geldi mclarende yine aynı sansasyonel açıklamalar yaptı. macaristanda arkasında bekletti son saniyelere kadar takım arkadaşını daha bi sürü şeyler. Biz alonsoyu aldığımızda yeni bir senna prost dönemi yaşamak istemiştik ama olmadı kimi hayallerinin takımı kırmızı otomobile gitti. Dikiz aynamdan görecem dedi onuda yapamadı yapamıyor hala.Belkide gitmesi en iyisi oldu hamilton gibi birini kazandırdı. Ha bu arada hamilton 6 yaşından beri değil 12 yaşındayken aldığı eurosort ödüllerinden sonra himayesi altına almıştır. İşte adanmışlık budur bunu hakkinen gibi bruce mclaren gibi ron dennis gibi insanlar anlar

  33. Adanmışlık mı? 6 yaşından beri Ron Dennis'in himayesi altında zaten. Takıma bağlı kalması normal değil mi. Para için bir başka takıma gitse o zaman Hamilton'on yaptığı konuşulabilir belki ama şu anda yapması gerekeni yapıyor zaten. 16 yılın birikimine karşı takıma karşı gösterdiği sadakatla gösteriyor.

  34. Peki Kimi Sizin Vazgeçilmez pilotunuzdu sizi terketmeyi açıklamadan önce kimi nin yanına neden onun arkadasında kalan bi pilotu getirme ihtiyacı duydunuz?(alonso). aryton senna'da 1993'de sizi güçlü olmadıgınız için bırakmıstı. tüm suç sizi terkeden pilotlardamı çok mu iyi bir takımsınız hiç mi suçunuz yok geçen yılda gördük ondan önceki yıllardada. Yazmışsın Monaco Mclare'a uyar hızlı pistler Ferrariye uyar biz geçen yıl uzun dingil kullandıgımız için boyleydı sımdıde siz uzun dingil kullanıyorsunuz bunu biliyor olmalısın. Pilot Konusunda 1989'dan Beri gelen vukuatınız var 1993'de senna'nın sizi bırakma sebebi bile ona güçlü bir araç verememeniz. Ford v6 motorunun gucsuzlugu sonrası Mclarenın Mclambo v12 motor anlaşmalarını sonrada v12 motoru kullanmadıgınızı ve Sennanın size ısrarla baskı yapıp Ron Dennis'in ona rest çektiğini . çünkü çok bilgili gözüküyosun sonrada sennayı ölüme yolladıgınız söylenilebilir. bunları biliyomusun Pilot Konusunda çok iyisiniz bunu tüm dünya biliyor. evet F1 otoriteleri bile diyor suanda senna yaşıyo olabilirdi diye. herneyse burda sizi geçmiş günlerin bilgisine boğmak istemiyorum. PİLOT KONUSUNDA VUKUATLISINIZ VE BU SİZİN HOŞUNUZA GİDİYOR.

  35. tolga soydan avatarı

    ramazan hacifazlioglu kimi ferrariye gittiğinde hayallerimin takımı diye bi açıklama yapmadı.kimi F1 tarihini en büyük takımlarıda yarıştı ikisiylede kötü olmamıştır

  36. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    Uğur aran casusluk davasında fia bile kanıt bulamadığını itiraf etmişken sen hala % lerden bahsetmen saçma, velevki kopya ferrari neden dayanıklılık problemleri yaşıyor. neden uzun şürüşlerde ferrari kısa turlarda mclaren deniyor, monaco karakterli pistlerde mclaren orta virajlı pistlerde neden ferrari, işte kopya olmadığının bi dünyadaha kanıtı var ama sen bi tane kanıt gösteremezsin.
    Alonso'ya gelince 2006 sezonu sonunda renodan ne şekilde ayrıldığını unuttun galiba hatırlatayım tartışmalı bi şekilde. kimi mclarenden ayrıldığında ne dedi hayallerimin takımına gittim, JPM birinci pilot olma ümitleriyle geldi kimi ye karşı üstünlük kuramadı sence jpm amerikada kimiye arkadan vurduğunda benim hissettiklermi hissetmemişsindir. dayanıklılığa gelince ferrari ve şumi de 2005-2006 yıllarında sıkıntılar yaşadı dayanıklılık konusunda o zaman şumide çekip gitse normal olurdu ama şumi takımıyla sıkıntıları aşmaya çalıştı bırakıp gitmedi.Alonsoyu takım kaynaşması için takım olarak özel tur bile düzenlendi ama o ne yaptı çocuklar gibi ben gelmiyorum dedi. Başarı çok çalışarak olur bugün melbonei de bunun bi yansımasıdır. yetenek ve çalışma daha az hatayı doğurur. kusura bakma zoruna gidecek ama ilk virajda duvara toslamak başarı değil aptalca bi hatadan başka bişey değil bunu kabullenmek erdemdir

  37. Gökhan Demir?! Basta Sana Şu Soruyu Sorucam! Hamiltonu Yıllardır Mclarenın Kanatları altında yetiştirdiğinizi Tüm Dünya biliyor. Artı Ona Verdiğiniz Paket %50ferrari%50mclaren olunca dahada bi mükemmelleşti ilk yılında Şampiyona oynattınız Soruyorum Mclaren Kimi'ye Alonso'ya Jpm'e Yasattığı problemleri Lewis'e Yaşatsaydı Ne olurdu? Bencil Merkezli Pilot Dediğin kimi size 5 yılını verdi Jpm ve Alonsoya göre. Kimi'ye ve Jpm'e Dayanıklı olmayan bi paket sundunuz. Alonso'ya araçtan baska bisi vermediniz.kendinde iyi biliyosundur. Ama Lewis'e Dayanıklı ve Hızlı bir araç Full Destek ve Karşılığında hakkınız olan sadakati aldınız. yalnız diğer pilotlara yaşattıklarınızı yaşatsaydınız en fazla 3 yıl dayanırdı. çünkü o tamamen güçsüz bir karaktere sahip.

  38. gerçekçilikten çok uzak desem daha dogru olacak!

  39. Gökhan arkadaşım eger takımın o pilotlara sahip çıksaydı ayırım yapmasaydı böyle olmazdı ne mclarende şimdi suçlu alonso mu?Adama o kadar sey yaptılar suçlu alonso oluyor öylemi.Ben alonsoyu sevmem ama yorumun gerçekçilikten çok öte!

  40. barış yücesan avatarı
    barış yücesan

    evet haklısın belki ama birşeyi unuttun mclarenin casus olduğunu acaba bu kimin eseri.

  41. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Takım kazandığı zaman ki telsiz konuşmalarını eminim hepiniz dinlediniz son yarışta.Nasıldı son derece sakin ve düzeyli.İşte McLaren' in diğerlerinden farkı da bu zaten.

  42. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Alonso, Kimi, JPM ve diğer bütün kaçanları savunan arkadaşlarım, işte HAMILTON bu yüzden büyük.Adanmışlık kelimesini profesyonel olmak deyimiyle karıştırıp her şeyi para ve şöhret olarak gören bütün pilotlar bugün McLaren' de değil.Herşey para olmamalı.Mika Hakkinen örneği bütün pilotlara kapak olmalı bence.Mika yıllardır Mercedes bünyesi içinde o niye kaçmadı diğerleri gibi.Bir kere bunu düşünmek gerek.Kimi, JPM, ve en başta da Alonso; bencil merkezli pilotlar.Takım odaklı değil.Şımarıklığın ve kendini beğenmişliğin bu takımda yeri yok tebrikler Ron Dennis bu senin eserin..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir