Takımlar Logo Sorununun Çözülmesini İstiyor

yazar:

kategori:

Pist reklamlarının sahibi olan Allsport tarafından takımlara padoktan ve garajlardan tüm sponsor logolarının kaldırılması için yapılan baskılar devam ediyor.

Silverstone’da görüşülen bu konuya bir çözüm bulunamadı ancak takımlar, Ecclestone ve Allsport arasındaki görüşmelerin ardından Whitmarsh bu mevzunun daha fazla uzamayacağını düşündüğümü belirtti.

Autorport’un sorularını yanıtlayan Whitmarsh, “Fikir ayrılığı var. Herkes farklı bir mantıkla düşünüyor. Her zaman anlaşamıyorsunuz. Takımlar yaptıklarının fazlasıyla makul olduğunu düşünüyorlar ama FOM’un pistlerde ticari işaret satış hakkına da saygı duymamız gerekiyor. FOM’un işini en iyi şekilde yapması da yine bizim yararımıza olur.” dedi.

Allsport’un ana firması Allsopp Parker & Marsh’tan logoların kaldırılması konusunda bir talep aldıklarını belirten Whitmarsh Hockenheim’da logoların kaldırılması durumunda hoş görüntüler oluşmayacağını düşünüyor.

Bazı iddialara göre logo tartışması 2013’te imzalanacak Concorde Anlaşması için ilk alevlenme. Takımların imzalanacak olan yeni anlaşmada gelirlerden daha fazla pay istemesi bekleniyordu ve Ecclestone’un da buna yanaşmayacağı biliniyor.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir