Whitmarsh, Ferrari'yi Silip Atmıyor

yazar:

kategori:

Whitmarsh, geride kalmasına rağmen Ferrari’yi hesap dışına çıkarmadıklarını söyledi.

Whitmarsh “Buna inanmak isterdim ancak deneyimlerimiz Ferrari’yi silmemek gerektiğini gösteriyor. Gerçek şu ki, Ferrari güçlü bir takım, teknik olarak harika kaynaklara sahipler, bir dünya şampiyonu sürücüleri var ve diğeri de üst düzey bir sürücü. Mercedes Benz de aynı şekilde eski bir şampiyona ve Nico Rosberg gibi çok iyi bir sürücüye sahip ve onları da aynı şekilde silmek için erken.”

“Biz sadece aracımızı geliştirmeye çalışıp elimizden geldiği kadar iyi iş çıkarmaya çalışacağız. Şu anda Red Bull en yakın mücadele ettiğimiz takım ancak diğerleri de hesap dışına çıkarmıyorum.” dedi.

Whitmarsh, Lewis Hamilton’un takım arkadaşı Jenson Button’un 12 puan önünde olmasına rağmen takımda bir numaranın olmadığı konusunda ısrarcı.

Whitmarsh “Jenson pilotlar şampiyonasında 2. sırada ve 2 harika galibiyeti var. O, harika bir yarışçı ve yarışı iyi okuyan birisi olduğunu kanıtladı ve 14.lükten 4. olabilecek kadar hızlı bir sürücü.”

“Jenson’un şampiyonluk mücadelesinde pes ettiğini düşünmüyorum ve bu hafta sonu kazanmak ve durumu lehine çevirmek isteyecektir. Ve böyle olmalı.” dedi.


Yorumlar

  1. Zaten kimsenin Ferrari'yi kolay kolay silebileceğini sanmıyorum ama Ferrari'nin tepesindekiler takımı silmeye başladılar bile

  2. Eğer bütçe sınırlaması olmasaydı Ferrari'yi ciddiye almakta haklı olabilirdin ama son bir kaç senedir cin çarpmışa döndü bu takım. Acilen ekibin kendine çeki düzen vermesi gerekiyor, sene içinde hızlanma oranı çok yavaş Ferrari'nin. Ancak McLaren içinde aynı şeyi bu sene söyleyebiliriz. Tamamen Lewis'in zorlaması ile bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Ancak henüz RedBull'a kafa tuttuklarını söylemek imkansız. Hele hele sezonu yarılamışken..

    Birilerinin elini çabuk tutması gerekiyor. Aksi halde papaz her zaman pilav yemeyecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir