Whitmarsh: "Gelişim Açısından Geride Kalmadık"

yazar:

kategori:

Bir çok takım egzoz beslemeli difüzörü aracına çoktan yerleştirdi ve yarışlara çıktı ancak Mclaren, ilk olarak Silverstone’da denediği sistemi henüz aracına eklemedi ve bu hafta sonu Almanya’da bir kez dana denenip sonuçlara göre karar verilecek.

Whitmarsh “Gelişim yarışında geride kaldığımıza emin değilim. Galibiyetler kazanabilecek araca sahip olduğumuzu düşünüyorum. Yarış kazanmak için de yeteri kadar dayanıklı ve hızlı olmanız gerekiyor.”

“Genel olarak her ikisine de sahip olduğumuzu düşünüyorum. Her zaman daha hızlı ve dayanıklı olmak güzeldir ancak bizim makul bir konumda olduğumuzu düşünüyorum. Buna rağmen bu sene şampiyon olmak istiyorsak gelişmeye devam etmek zorunda olduğumuzu biliyorum.”

“Her zaman tamamen kendinize güvenemezsiniz ancak Hockenheim’a daha fazla bilgiyle gidiyoruz. Veriler ışığında bazı değişiklikler yaptık ve cuma günü egzoz beslemeli difüzörü kullanacağız.” dedi.

Whitmarsh ayrıca, her iki araçta kullanabileceklerinden emin oldukları zaman sistemi yarışa kullancaklarını söyledi.

Whitmarsh “Her iki araçta da egzoz destekli difüzörü kullanabilmek için çalışıyoruz. Lewis Silverstone’da kullanmak istedi ancak biz her iki araçta da sistemi kullanmama kararı aldık ve eskisine döndük.”

“Eğer garajın bir tarafında diğerinden farklı bir istek olursa – elimden gelirse bunu engelleyeceğim – hafta sonu içerisinde kullanılmasının doğru olduğunu düşünürsek buna izin vereceğiz.”

“Bir araçta farklı diğerinde farklı ayarlar kullanmanın avantajları doğru ya da yanlış bir şekilde her iki sürücüye farklı davranmakla suçlanılmadığı takdirde olabilir.” dedi.


Yorumlar

  1. halil gürkan  öktem avatarı
    halil gürkan öktem

    Whitmarsh "Her iki araçta da egzoz destekli difüzörü kullanabilmek için çalışıyoruz. Lewis Silverstone'da kullanmak istedi ancak biz her iki araçta da sistemi kullanmama kararı aldık ve eskisine döndük." Bence hiç farket miyor ama eger ise yarıyacaksa bende McLaren'a destek te sonsuzakadar arkasındayım

  2. 01McLaren01  avatarı

    mosley,ferrari,alonso işbirliği içinde yaratılan imajmı? öyledir djarum haklısın :)))

  3. Ron denis dönemini kast etmiyor,belki ron olsaydı mc laren şimdi olmayacaktı(biraz iddialı oldu)imajı yerlerde sürünen mc laren,Martin Whitmarsh sayesinde biraz kendine geldi.

  4. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    Mclarenin eşit pilot statüsüne herzaman destek vermesi onu diğer takımlardan ayıran büyük bir meziyet…Martin Whitmarsh süpersin…

  5. mclaren sezonun yarısını çok az hatayla kapattı, çok hata yapan red bullun önünde yer aldı. istanbul park ile başlayan hamilton'ın yüksek formu sürerse en azından pilotlarda şampiyonluğu alırlar.

  6. Geride kalmadınız ama Redbull'a da yaklaşamadınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir