Grosjean GP2'ye Geri Dönüyor

yazar:

kategori:

Eski Renault F1 pilotu, bir hafta sonu Jerome d’Ambrosio’nun yerine yarışacak. Belçikalı sürücü Monaco’yu kazanmasının ardından performansta düşüş yaşadı ve menajerleri performansının yükselmesi için çalışıyor.

Menajerlik firması Gravity’den yapılan açıklamada “Testlerin sınırlı olduğu bu kategoride, Gravity Motorsport Manegement d’Ambrosio/DAMS birlikteliğinin neden tam potansiyeline ulaşamadığını anlamak için detaylı analiz yapacak.” sözlerine yer verildi.

Grosjean 2007/2008 GP2 Asya Serisi’nde şampiyon oldu ve geçen sene Nelson Piquet’in yerine sezon ortasında Renault’ya geçmişti.

 


Yorumlar

  1. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Güzel bir haber..İyi bir pilot değildi zaten..Üzülmedim.

  2. Grosjean bence kesinlikle ikinci bir şansı hakediyor. Renault'nun tepetaklak olduğu, sponsorları yitirdiği ve üstüne üstlük çok kötü bir araca sahip olduğu bir sezonda, hiç test yapmadan, sürekli Fernando Alonso'yla karşılaştırılacağı bir pozisyonda bulundu geçen sene. Petrov'un bu sezon aldığı sonuçlara benzer sonuçlar almıştı ki aracı bu seneki Renault'ya göre kesinlikle çok daha yavaştı.

    belki şampiyon olabilecek bir pilot değil ama şu an griddeki bir kaç taze pilottan daha hızlı olduğu kesin bence.

    GP2 iyi bir antrenman olacaktır ona. ama arkasına sponsor desteği almadan takım bulması çok zor.

  3. DAMS, Gravity, Renault F1 ve Genii Capital arasında ilişkiler var. Belki Grosjean iyi bir performans gösterir, kendini ıspatlar ve Formula 1'de yer alır tekrardan. Kim bilir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir