Vettel: "Takım Ruhumuz Hâlâ Ayakta"

yazar:

kategori:

Perşembe günü Almanya’da hem Webber hem de Vettel, aralarında bir gerginlik olmadığını belirtti. Alman Vettel, takımda işlerin gidişatından memnun olduğunu dile getirdi.

Vettel: “Çok fazla konuşuldu ama anlamanız gereken en önemli şey, yarışı kimin kazandığının öneminin olmaması. Biz bir takımız”

“Silverstone’de yarışı Red Bull Racing kazandı, Mark kazandı. Ama bazı nedenlerden dolayı fazlaca olumlu geri dönüş alamadık. Ama odak noktasının neresi olduğunu biliyoruz ve bu yarış -diğer yarışlardaki gibi- kesinlikle takım hiç olmadığı kadar motive.”

“En önemli şey, buradaki atmosfer. Yazılanlar veya söylenenler bunu etkilemedi.”

Vettel ayrıca Almanya GP’deki performansının, bu hafta başlarında ayağında oluşan rahatsızlıktan etkilenmeyeceğini ekledi.

Bu arada Red Bull Racing, önlem için Çarşamba günü yapılan futbol maçını es geçti.

Vettel: “Koşarken düştüm. Özel bir şey yok. Ama bacak kaslarımda biraz esneme oldu. Büyük bir şey değil, yürüyebiliyorum”

Vettel’in takım içindeki atmosferle ilgili görüşleri, Webber tarafından da destek gördü.

Webber: “Büyük bir drama yoktu. Bazı ufak şeyler oldu. Seb, son yarışta bana karşı yanlış bir şey yapmadı. Ne yazık ki 1-2 yapamadık, halbuki yapabilecek durumdaydık. Ama takım ileri gitmek için hazır durumda”

“İkimiz de kendimizi adadık ve basının takım arkadaşları arasındaki rekabeti körüklemesi çok doğal. Ama Seb ve ben, işlerimizi yapıyoruz. Aynı takım adına yarışıyoruz ve bunda yanlış bir şey yok. Takım her şeyden dersler çıkarıyor. Sağlıklı bir ders çıkarma bu. Çünkü galibiyetler için mücadele ediyoruz ve pit yolunda en iyi takımlarla kapışıyoruz, ki bu bizim için kesinlikle iftihardır.”


Yorumlar

  1. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Vettel haberinde de alonso varsa acının tarifi imkansız bir hal almıştır.Başka da açıklaması olamaz.

  2. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Aynı Alonso gibi bakıyor, sinsi ve tehlikeli..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir