Schumacher: "Şampiyon Olmak İçin Buradayım"

yazar:

kategori:

Schumacher, bu sene beklenen performansı henüz verememesine rağmen 3 sene sonra Formula 1’e şampiyon olmak için geri döndüğünü ve buna odaklandığını söyledi.

2011’de Mercedes’le devam edip etmeyeceğinin sorulması üzerine Schumacher “Evet.” dedi.

Gelecek sene için konuşan Schumacher “Daha önce – F1’e resmen döneceğimi duyurduğumda- şampiyon olmak için döndüğümü söylemiştim. Buna odaklandım ve bunun için buradayım.” dedi.

Schumacher ayrıca, sezon başında kendisinden beklentilerin aşırı fazla olduğunu söyledi.

Schumacher “Kendi performansımdan mükemmel seviyede memnun muyum? Bunu söylemek muhtemelen yanlış olur. Bazı beklentiler var ancak gerçekçi olmalı ve karşılanması zor olan beklentilere kapılmamalıyız. 3 sene yarışmayıp bana çok şey yapmama izin vermeyen araç ile başlayınca bu beklentiler gerçekçi olmuyor.”

“Zamanımı değerlendireceğim. Bu sürecin bir çok anından keyif alıyorum. İniş ve çıkışlar oluyor ve bunlar motor sporlarının bir parçası. Başarabileceğim konusunda kendime çok güveniyorum ve buna odaklandım.” dedi.


Yorumlar

  1. Alman bir pilotla şampiyon olmak… Mercedes bunu istiyordu yıllardır. Alman bir takımla şampiyon olmak… Schumacher de bunu istediğini söyledi an itibariyle.

  2. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Aynen arkadaslar sizlere katılıyorum super yorumlar VEryy Good.

  3. "Hiç bir zaman kendi limitlerime ulaşamadım.beni daha hızlı olmaktan alıkoyan hep aracın limitleri olmuştur.kendi limitlerim değil."

  4. efendimayin  avatarı

    3 sene okulunuzdan veya işinizden ayrılsanız afallarsınız. Michaelinkide normal bir şey. Seneye arabayı tarzına göre hazırlatıp iyi iş yapabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir