Barrichello: "Tüneli Artık Daha İyi Kullanıyoruz"

yazar:

kategori:

Brezilyalı sürücü, son 2 yarışta güçlü bir şekilde önce dördüncülük ardından beşincilik elde etti ve bunlar Williams’ın bu sene aldığı en iyi dereceler.

Barrichello “Tünel bize ‘A’ veriyordu ve biz de ‘A’ alıyorduk ancak bu en iyi şey değildi. Araçtansa tünelin daha da geliştirilmesi gerektiğini hissediyordum. Tünel düzlükte daha fazla yere basma gücü bulabilir ancak günümüzde virajlarda da yere basma gücü bulmak önemli. Bu yüzden bilgilerin daha iyi tercüme edilmesiyle daha iyi sonuçlar elde etmeye başladık.”

“Bu normal bir süreç, bir takıma gelip direkt masaya vurup bu işlerin böyle olduğunu söyleyemezsiniz. Tüneller farklı çalışır. Bu durum Ferrari ve Brawn’la kazanmam gibi değil. Geldiğiniz yerde tam olarak mutlu olana kadar durum şekillenir. Takım iyi bir seviyede çalışmaya başladı.” dedi.

Barrichello, tüm bu iyileşmeye rağmen Williams FW32’nin düzenli olarak rekabetçi olup olmayacağı konusunda emin olmadığını, Silverstone’un ardından Hockenheim ve Hungaroring pistlerinin kendileri için önemli test olacağını söyledi.


Yorumlar

  1. williams iyi iş çıkarmış…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir