Schumacher'in Evindeki Hedefi İlk 5

yazar:

kategori:

Sabah seansını neredeyse en altta tamamlayan Schumacher, öğleden sonra nispeten daha iyi bir seans geçirdi ve takım arkadaşının hemen arkasında 6. hızlı zamanı elde etti.

Schumacher “Bugünkü zamanlar hava koşulları nedeniyle biraz karıştı ancak sonunda aracı iyi çalıştırmayı başardık bu yüzden makul bir gündü.”

“Pist dışına çıktığım anların birisinde zemine hasar verdim bu da 2. antrenman seansını biraz erken sonlandırmama neden oldu.”

“Tek turda ve uzun sürüşlerde makul seviyede görünüyoruz ve bu Silverstone’da gösterdiğimiz performansı doğruluyor. Eğer yarın her şey olması gerektiği gibi olursa, 5 ya da 6. oluruz ve belki de yarışta daha önde oluruz. Bu da ileri adım attığımız anlamına gelir.”

“Ancak tabiki, taraftarlarımıza kendi evimizde iyi bir sonuç vermek için mümkün olan her şeyi yapacağız.” dedi.

Nico Rosberg “Sabah yağmurlu koşullarda araç çok iyiydi ve performansımız hızlı gibiydi. Geçiş lastiklerini çalıştırmak daha zordu ancak çok fazla tur atamadık bu yüzden o lastiklerle de iyi olabilirdik.”

“Öğleden sonra kuru pistte, aracın genel olarak dengesinden daha az mutluydum. Her zamanki programımızı uygulayabilmek için çok az zamanımız vardı bu yüzden çok fazla ayar değişikliği yapmadan uzun sürüşlere odaklanmak zorundaydık.”

“Verilere bakıp çok fazla risk almadan neleri değiştirebileceğimizi görmeliyiz çünkü henüz dengeden tam olarak mutlu değilim.” dedi.

 


Yorumlar

  1. arkadaşlar geçen hafta türksatta 2 tane trt 1 vardı ikiside sıralamayı göstermedi. nedenini bilen varmı? yardımıcı olursanız sevinirim.

  2. Sir Jack B.  avatarı

    Yağmur yağarsa Mercedesten birşeyler bekliyorum. Dün yağmurlu ilk seansta Rosberg çok hızlıydı. Zaten kendiside demiş.

  3. Hedef düzenli olarak Rosberg'i geçmek olmalı… Zaten gerisi kendiliğinden gelir…

  4. Ve bu Schumacher olursa ve elini parti 😀

  5. En azından takımdan birini podyumda görmek burada çoook güzel olacak…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir