Satılık F1 Takımı: Toro Rosso

yazar:

kategori:

Scuderia Toro Rosso takımı artık satılık. Takımın ortağı Dietrich Mateschitz sezon sonundan sonra takımı satmak istediğini belirtti.

Son aylarda sürekli olarak Dietrich Mateschitz ve Gerhard Berger’in takımı satmak istediği spekülasyonları çıkıyordu ancak her iki tarafta spekülasyonları yalanlıyordu.

Ancak Concorde Anlaşması 2010’dan sonra müşteri araçlarını tamamen yasaklıyor ve bu durumda Mateschitz devam etmelerinin mümkünatı olmadığını söyledi.

Matheschitz "Toro Rosso’yu satışa çıkardığımız büyük bir sır değil. 2010’dan sonra kural değişikliği olacak ve Toro Rosso ve Red Bull arasında tasarım ve üretim olarak bir sinerji birlikteliği kalmayacak. "

"Bu yüzden tek takım ile devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum. 2008 sezonunda satmayacağız ancak 2010’dan önce bu gerçekleşecek." dedi.


Yorumlar

  1. erdal çoban avatarı

    Petrol ofisi neden almıyor bu takımı?Para desen var.Araç gayet hızlıda.Al bunu,koy GP2 pilotunu,yarış.Ismide Turkeyf1team olsun işte 😀

  2. 800.000$'a kadar veririm aracı olacak kişiler bulun su takımı alırım. Türk bayrağınıda üstüne çakarız. tabi boğa yerinde kurt olur =)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir