Williams Sıralama Performansını Geliştirmek İstiyor

yazar:

kategori:

Williams’ın teknik sorumlusu Sam Michael, Malezya GP’de sıralama performanslarını geliştirmeyi amaçlıyor.

Nico Rosberg’in ilk podyumuna çıktığı yarışta takım güçlü bir sonuca ulaştı ve Nico Rosberg’in sıralamalarda 7. olmasına rağmen Michael, bukonuda gelişme için imkân olduğunu ifade etti.

Sam Michael: "Avustralya’daki sıralama performansımızın kötü olmamasına rağmen, özellikle antrenmanlarda kaybettiğimiz süreyi ve sıralamalarda kırmızı ve sarı bayrakları göz önünde bulundurmakla birlikte, yeteri kadar iyi değildi ve beklentilerimiz karşılamadı"

"Bunu geliştirmeyi ve takımlar klasmanında ikinciliğe yükselmeyi düşünerek Malezya’ya gidiyoruz. Bu sene araların yakın olduğu görülüyor. bu yüzden herhangi bir ilave onda birler bize önemli derecede yardım edecek"

Rosberg, podyum başarısını tekrar etmenin kolay olmadığını kabul etmesine rağmen Williams’ın Sepang’da daha güçlü olacağını düşünüyor.

Rosberg: "Sepang, benim takvimdeki favori pistlerimden biri. Melbourne’dekinden daha güçlü olmalıyız. Özellikle debutün hafta sonu uygun bir şekilde hazırlanabilirsek, böylece bir başka iyi performans bekliyoruz"

"Belki bir podyum olmayacak am bir başka puanla biten yarış olacak. Lastikler üzerine çok zorlayıcı olmayan bir araca sahip olduğumuz görünüyor. Malezya’daki sıcaklıkla birlikte, bu olumlu bir şey"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir