Kobayashi: "Geleceğim Sonuçlara Bağlı"

yazar:

kategori:

Japon sürücü, sezona kötü bir başlangıç yapmasına rağmen Valencia ve Silverstone’da iyi sonuçlar elde etti ancak buna rağmen geleceği hakkında çıkan spekülasyonlardan kurtulamıyor.

Kobayashi “Gerçekten geleceği düşünmüyorum. Bana göre bu politik bir konu. Benim yapmam gereken sadece sürmek ve puanlar kazanmak çünkü şu anda başka bir şey düşünmemin faydası yok.”

“Hâlâ 9 yarış var ve çok şeyi değiştirebiliriz. Bu süre içerisinde kötü sonuçlar alırsam o zaman hiç bir takımı seçme şansım kalmaz. Benim odaklanmam gereken konu sadece sürüş.” dedi.

Sadece son 2 yarışta 14 puan toplamayı başaran Japon pilot daha öncesinde tek puan kazanmıştı. Kobayashi, aracın dayanıklılığının gelişmesinin puanlar kazanmada etkili olduğunu düşünüyor.

Kobayashi “En büyük gelişim dayanıklılıkta oldu. Her iki aracımızda sorun yok ve Pedro’nun Silverstone’daki kanat sorunu normalde olan bir şey değildi.”

“Bir şey olmazsa yarış bitirebiliyoruz. Ben de yeterli sürüşü gerçekleştirebilirsem o zaman gelişebiliyorum. Ve bu sayede daha iyi bir duruma geldik.”

“Artık daha fazla deneyimim var ve yarışlarda daha rahatım. Takım çok iyi çalışmalar yaptı ve ben de son yarışlarda iyiydim. Daha fazla deneyim kazandım.”

“Sıkı çalışırsak sonucunu alıyoruz. Çalışmazsak alamıyoruz. Genelde böyle düşünmeliyiz. Artık kendime daha fazla güveniyorum ve araç da daha iyi. Ve puanlar alabileceğimizi düşünüyorum. Ancak sıkı çalışmamız lazım.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir