Hamilton: "Yeterince Hızlı Değiliz"

yazar:

kategori:

Yarışa altıncı sıradan başlayacak olan Hamilton, “Bunu uzun zamandır söylüyordum ve kimse inanmıyordu: Şu anda üçüncü en güçlü takımız ve yeterince hızlı değiliz. Ama zorlamaya devam ediyoruz ve yapabileceğimizin en iyisini yapıyoruz.” dedi.

Hamilton, önündeki otomobillerin hzıına şaşırmadığını da belirtti: “Hayır. Elbette altıncı olmayı asla ummamıştım ama genellikle en güçlü üçüncü takım olduğumuzu söylüyorum ve bugün önümüzdeki iki takım daha iyi bir iş çıkardı. Benim attığım tur da harika değildi. Bu şekilde oldu.”

“Doğruyu söylemek gerekirse, sıralama hızım biraz zayıftı. Harika olduğunu düşünmüyorum ama elimden gelenin en iyisini yaptım.”

McLaren pilotu şimdi yarış temposu sayesinde yarın daha iyi puanlar almayı hedefliyor.

“Zorlamaya devam edeceğim. Yarın iyi bir starta ve temiz bir ilk tura ihtiyacımız var. Mümkün olan en fazla puanı almaya çalışacağım.”

Hamilton’un takım arkadaşı Jenson Button da bir sıra önden beşinci sıradan yarışa başlayacak.

 

 


Yorumlar

  1. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Hamilton, "Bunu uzun zamandır söylüyordum ve kimse inanmıyordu: Şu anda üçüncü en güçlü takımız ve yeterince hızlı değiliz."
    Merak etme hamilton biz inanıyordukte sizin taraftarlara inandıramıyorduk, senin bu lafından sonra onlarda inanır artık :))

  2. ALİ  ULUSOY avatarı

    Yarınki yarışın tansiyonu çok yüksek olacak.Hele ilk tur bir çok olaya gebe.McLaren'lerin yarış performansı oldukça iyi.Murat Levent arkadaşın yazdıklarınada katılıyorum.
    Benim öngörüm Redbull'lardan biri herhangi bir şekilde yarışı bitiremeyecek.Kalanı ile 2 Mclaren pilotu podyuma çıkar diyorum.Ama 1.kim olur onu bilemem.Bekleyip göreceğiz.Sezonun en iyi yarışı olmaya aday Hockenheim.

  3. murat levent avatarı

    Valla hiç istemesemde aklımdan geçeni yazayım ;

    Massa Alonso ile, Hamilton Button ile birbirine girmez inşallah ilk virajda.

    Burda 3-5-7. yani dışardan gelen pilotlar muhakkak ilk virajda dışarı taşacaklar yada taşmak istemeyip kazaya karışacaklar. Eğer dışarı taşarlarsa daha kuvvetli bir ivme ile içeri dönerler ama hakemler görür mü onu bilmem.

  4. mclaren yönetimi bu işi f1 de en iyi yapan takımdır o yüzden,sonuncu olmasını istesemde malasef bir kaç sıra ilerde bitirecekler tahminim,ama umarım alonsonun arkasında olurlar.

  5. Can H. - ||| SF ||| . avatarı
    Can H. – ||| SF ||| .

    McLaren eski sistemle devam etse acaba ne getirisi olurdu ?

    Bildikleri ayarlar felan,Valencia'da başarılı oldular.

    Ancak yarın 2 McLaren pilotuda ilk 5'te olacaktır.

  6. mclarenci mp4 FF avatarı
    mclarenci mp4 FF

    valla bu yarışı geçtim alabildiğince puan almalıyız. Fark acıldı yine mclaren yavasladı. Keske egzoz sistemini iyi kullanabilseydik o sistemle ugrasmaya basladıgımızdan beri bize bi haller oldu. valla bundan sonra değşik ve bizi çok çok hızlandıracak güncelleme gerekli sıradan güncelleme yetmez bayağı bir güncelleme gerekli.

  7. Yavuz Balcı avatarı

    hockenheim da yağmur var denilince bizim için kötü olacağını ve gerekli dataları elde edemeyeceğimizi düşünmüştüm. birde lewis in kazası tuz biber oldu. yarış iyi bir test olabilir. takım bunu iyi kullanmalı.

  8. Yavuz Balcı avatarı

    haklı arkadaş HRT yi geçiyoruz. senin pilotun ona tur bindirirken senin pilotunuda geçiyoruz ama ((((:

  9. Yarın Mclaren için oldukça olumlu geçecektir.Buna inanıyorum.
    Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.Haydi çocuklar görelim sizi.

  10. HRT yi geçiyorsun daha ne isTiyosun 😀

  11. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    genelde yarış performansımız çok daha iyi olmuştur. sıralamalarda 1sn yediğimiz durumda bile yarışta zamanlar çok yakın oldu en azından önümüzdekiler sıralamada kullandıkları motor haritasını yarışta kullanmayacaklar.yeni parçalar dayanıklılık problemi yaratmazsa iyi bir yarış bekliyorum.

  12. McLaren olduğundan üst sıralara çıkabilecektir kesinlikle bunu düşünüyorum. Güzel ve heyecanlı bir yarış olacak.

  13. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    zaten senin ve button un özelliği,en iyi araç olmadan yukarıda olmaları,bunu biz de biliyoruz,en iyi araç değiliz sezon başından beri de olmadık ama hala bekliyoruz takımımızın bir şeyleri yoluna koyup,en azından başa baş bir ortamda diğerleriyle yarışabilmenizi sağlamalarını..şu anki puan tablosunun bütün nedeni sizin hatasız ve elindeki araçtan en iyi verimi alabilmesiyle alakalı..

  14. sana inanıyor,güveniyoruz.mümkün olan en iyi yerde yarışı biteceksiniz takım arkadaşınla birlikte inşallah.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir