Kubica Yarış için Beklentilerini Düşük Tutuyor

yazar:

kategori:

Yarışa yedinci sıradan başlayacak olan Robert Kubica, “Gridde yedinci sıraya yerleşebilmiş olmaktan memnunum ve burada bundan daha yukarısını elde edemeyeceğimiz için gerçekçi olmamız gerekiyor. Son turum daha iyi olabilirdi ama son sektörde önümde bir Red Bull vardı. Ama bu benim griddeki pozisyonumu değiştirir miydi bilemiyorum.”

“Burada ve Silverstone’da otomobilde bazı sorunlar yaşadık. Kendimi her zamanki gibi güvende hissedemedim. Bu yüzden daha iyi bir hissiyata sahip olmak için çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Böylece daha istikrarlı olacağız.”

“Yarınki yarışta Silverstone’da da gördüğümüz gibi her şey olabilir. Ama bizim iyi bir stara ve iyi bir ilk tura ihtiyacımız olacak. Umarım yarış tempomuz da güçlü olur. Ancak bugün öndeki takımlarla farkın oldukça büyük olduğunu gördük. Bu yüzden zor bir yarış bekliyorum.” dedi.

Renault’un diğer pilotu Vitaly Petrov ise sıralamalarda 13. sırada kaldı. Rus pilot zor bir gün geçirdiğini ve ancak daha fazla deneyim sayesinde daha güçlü sonuçlar alabileceğini belirtti.

 


Yorumlar

  1. söndüğü falan yok sorun renault.

  2. Canın saolsun be Kubica elinden geleni yaptın sen inş yarın yarıştan iyi sonuç alırız .Mercedesii geçtik ama ikinci pilot olmadığı için sorun yaşıyoruz senin gibi bir pilotumuz daha olsaydı süper olurdu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir