Vettel, Ferrarinin Sorunlarından Faydalanmayı Planlıyor

yazar:

kategori:

Daha önce takım emirleri ve kazalar nedeniyle kendileri uğraşmak zorunda kalan Vettel “İnsanların şu anda yazacak ve konuşacak farklı şeyler bulması oldukça komedi. Macaristan’a kadar bizim için sakin bir hafta olacak ve bu iyi. Baskıyı arttırıp gelecek hafta tekrar öne geçmeye odaklanabiliriz.”

“Güçlü bir aracımız var ve bu Almanya’da doğrulandı ancak Ferrari gelişti ve onlar bu pistin karakteristiklerini daha çok sevdiler.”

“Biz onlarla mücadele edebildik ve belki yeteri kadar iyi değildik ancak geri kalanından iyiydik ve bu iyi bir başarı.” dedi.

Vettel, Fernando Alonso’nun Almanya’dan aldığı puanlarla şampiyonluk mücadelesine ortak olmasının ardından endişelenmediğini söyledi.

Vettel “Sezonun sonunda, her pistte kazanılan puanların ne kadar değerli olduğunu göreceğiz. Bekleyip görmeliyiz. Bizim için Almanya’da en önemli olan şey Mclaren’lerin önünde olmaktı ancak ne yazık ki onlar takım olarak daha fazla puan alabildi.”

“Ancak biz gelecek haftaya bakıyoruz ve diğer takımlarda neler olduğunu düşünmüyoruz. Kendimize odaklanmalıyız. Bu sene çeşitli nedenlerle oldukça sorun yaşadık bu yüzden bu sefer önde olmamak daha iyi.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Mustafa UNLU avatarı

    ne çok nefret ediyormuşsunuz bu adamdan. bana sadece işini yapmaya çalışıyor gibi geliyor sizinkisi ileri bir algıda hissiyat olsa gerek 🙂

  2. mert merter avatarı

    daha sizin yaptiginiz kanat degisim olayi unutulmadi,uyanik alman F1 in tek akili pilotu sendin McLaren ci olarak Ferari su an bizi ve retbulu gecmis gibi görünüyor bence HIZ olarak yetismek gerek yoksa ortada bir problem yok pazar adamlar cikip yarisacak .ferarí yine duble yaparsa retbulun ikinciligi de gider elden.siz onu düsünün bence vettel efendi sen önce kendi takim arkadasini gec veber hicde masa gibi kolay lokma deyil.

  3. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Birkaç kişinin küçük şumi veya onun veliahtı olarak nitelendirmesinden sonra havalara giren dengesiz çirkef bir pilottur.Başkalarının uğraştığı sorunlara gülebilen ve onlardan faydalanmaya çalışan birisidir.Nitekim toro rosso da kariyerinin ilk zaferini bu şekilde elde etmişti.
    İnsanların istanbuldan beri bu dengesiz hareketleri konuşuyor olmasından çok sıkılmış ki başkalarının da benzer durumlara düşmesine sevinebiliyor.
    Bizde bir tabir vardır:Başımıza bir musibet geldi mi''Allah düşmanımın başına vermesin''deriz.
    Vettelin çindeki startını izlediniz mi.Aracını çizgiye nasıl yerleştirdiğini gördünüz mü?
    Alonso nun kendisini geçmemesi için hertürlü adiliği yapmaktan çekinmiyor.Nitekim almanyada da alonsoyu duvara yapıştırmakla uğraşmaktan kendi yarışını baltaladı.Ne zaman startta alonsoyla uğraşsa kendisi de belasını buluyor alonsoya da sirayet ettiriyor.
    Son olarak bu adamı gördükçe, webberi daha çok seviyorum.
    Arkadaşının ön kanadını gaspedip onu eli kolu bağlı bırakan bir adamdan inciler okuduk.

  4. Alonso nun startta senin önünde olmasını umuyorum. yoksa malum alonso yu görünce gaza geliyosun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir