FIA Ferrari Davasını 10 Eylül'den Önce Görüşmeyecek

yazar:

kategori:

Uluslararası Blick, Turun Sanomat, Autosprint, Bild ve Marca gazeteleri Fernando Alonso’nun Hockenheim’daki zaferini görüşmek için özel bir toplantının yapılmayacağına inanıyor.

Yarışın ardından Ferrari takımı 39.1 sayılı kuralın ihlali gerekçesiyle yarış komiserleri tarafından $100,000 para cezasıyla cezalandırılmıştı.

Komiserler kurulunda yapılan açıklamada, konunun daha sonra Dünya Motor Sporları Konseyi’nde görüşüleceği belirtilmişti.

FIA Dünya Motor Sporları Konseyi Monza’da serbest antrenmanların yapıldığı cuma gününde İtalya’nın Como şehrinde toplanacak.

Medya kaynaklarına göre daha önce 2002 yılında Rubens Barrichello’ya Michael Schumacher’e yol vermesini söyleyen Ferrari patronu ve şimdiki FIA başkanı Jean Todt disiplinsel prosedürde yer almayacak.

Bir FIA sözcüsü ise Ferrari konusunun ne zaman çözüme kavuşturulacağı konusunda bir tarih belirlenmediğini söylemiş.


Yorumlar

  1. Çok yakın bir tarihe atmışlar. O zamana kadar bu köprünün altından hiç su akmaz nasılsa…

  2. Scuderia 4 Ever avatarı
    Scuderia 4 Ever

    zaten olağan bi toplantı özellikle italya seçilmemiş

  3. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    bana göre de böyle birşeyi düşünebilip yazmak buradakilere hakaret oluyor..
    neden italya gibi bir yer seçilmiş bu konuyu görüşmek için o da enteresan geldi,birşey aramak istemiyorum altında ama neden yani

  4. Aşağılayıcı? Sanırım son kısmı kastettin. Pek öyle olduğunu düşünmüyorum ama( o yüzden öyle yazdım zaten), eğer fazla sert olduğunu düşünüyorsan bundan sonra daha kibar yazabilirim. bazen sert yazıyor olabilirim bunu kabul ediyorum. Rahatsız olduysan şayet, şikayet et butonunu kullanabilirsin, adminler bakarlar hakaret var mı yok mu diye.

  5. minardi aşağılayıcı konuşma ben öyle mantık yürüttüm endişemi dile getirdim daha kibar uyarabilirdin.

  6. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    puan silinmesi gibi birşey kesinlikle olmaz yapamazlar. Öyle birşey yaparlarsa ferrari şampiyonluk potasındayken f1de skandal olur. Ecclestone'da boyle birşeye izin vermez.

  7. Ayda Abay Tarih 27.07.2010 12:56:26

    tabi 10 eylüle kadar yarış kazanalım sonra puanlarımız silinsin ? yine geç ceza.

    Ne alakası var arkadaşım. Bu yarışta olan şey bu yarışı bağlar. Kimse sonraki galibiyetlerinizi, olursa tabii, silemez. Sadece size özel toplantı olmayacakmış onu söylüyorlar. Yoksa 10 eylül'e kadarki bütün puanlarınızı silmek gibi bir düşünceleri yok adamların. İyice uçtunuz haa.

  8. tabi 10 eylüle kadar yarış kazanalım sonra puanlarımız silinsin ? yine geç ceza.

  9. umarım adalet yerini bulur
    yani puan yada puanlar silinir ne bileyim işte adalet yerini bulsunda,bu sayede diger takımlara da örnek olsun ha bu arada ferrari taraftarıyım ama bu yapılanlar hiç hoş olmadı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir