Lauda: "Ferrari'nin Cezası Daha Fazla Olmalı"

yazar:

kategori:

Bazı yerlerde yapılan anketlerde para cezasının arttırılması ve hatta İtalyan takımın yarıştan ihraç edilmesini istiyor.

RTL’ye konuşan Lauda: “Bu takımların elindeki bütçe düşünülünce, 100.000 dolar hiçbir şey.”

“Bu şekilde kendilerine bir dünya şampiyonluğu aldığınızı düşünsenize, şaka gibi”

Eski pilotlardan Marc Surer de Dünya Motor Sporları Konseyi’nin yaptırımda bulunması gerektiğini düşünüyor.

Surer: “Eğer bir takım, takım emrinin 100.000 dolara mâl olduğunu bilirse, bir sonraki yarış için çeki keseceklerdir.”

Ama İspanya Motor Sporları Başkanı Carlos Gracia, Massa’yı talimat verildiğini açık olduğunu kabul etmesine rağmen Ferrari’nin cezasını çektiğine inanıyor.

Gracia: “(Dünya Motor Sporları Konseyi’nde) bir şey olmayacak. Cezası kesildi, Ferrari itiraz etmedi. Artık olay sabitlenecek bir duruma geldi.”

“Yanlış yapılan bir şeyi iki defa cezalandıramazsınız.”


Yorumlar

  1. Aslında yazacak çok şey var ama kısadan herkesten ÖZÜR DİLERİM,

    Yıllarca ekmekmek yediği takıma takındığı tavır,yalnış bir deyime sevk etti beni.

  2. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    bu adam habire niye körükleme peşinde veya niye çıkıpta diyemiyorki bu bütün takımların sorunu çözüm bulunmalı herkes de yapıyor değişik hallerde..

    anlaşılan bu ihtiyarın başka bir kuyruk acısı var

  3. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    belki en kötü ihtimalle,'' bu seni ilgilendirmez lauda'' diyenler çıkabilir mclareci arkadaşlardan,o da çok az sayıda ve eminim,ve kimse onun fiziksel durumunu konu edinerek bir yazı yazmaz,ona da eminim,bunu da anlayamamak ve aradaki farkı gözetememek de yine sizlerin kabiliyeti..

  4. Herkes birden laudayı savunur olmuş hayret ya yarın biricik hamiltona laf söylese düşman kesilirsiniz adama demediğiniz kalmaz.
    hayır bide laudanın geçmişte yaptıklarını bilmesem oturup adam gibi dinleyeceğim ama malesef söylediklerini kaale almıyorum boş konuşuyor.

  5. djarum sen iyi bir insansın gerçekten böyle düşünmene ve burada yazmana üzüldüm. hadis var. nebiler sultanı s.a.v. diyorki…kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmeyeceksiniz. gerçekten samimi söylüyorum bence bir sadaka ver iki rekat namaz kıl ve Allahtan af dile…

  6. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    djarum – seninle aynı oksijeni yaktığım için utanıyorum.

  7. @djarum insanların fiziksel özellikleri ile dalga geçmenin yanlış olduğu öğretilmeden yetiştirilmiş olabilirsin,bu konuda seni suçlayamam.Bu seni yetiştirenlerin suçudur ama öğrenmenin yaşı da yoktur.Spor veya taraftarlıkla yakından uzaktan alakası yok söylediğin şeylerin.

  8. Takım bütçesine göre mi ceza verilecek, ne kadar saçma.. Ferrari, McLaren olunca 100.000 az, HRT olunca bunlar fakir 10.000 alın mı, nerede standartlar. Takım emrinin zaten kitapta bi yaptırımı yok sadece yasak olduğu yazıyor. Ama sporu lekeleyn bir davranış olarak düşünüldüğünde ceza ihraca kadar gidiyor. Ama ceza konusunda haklı, daha caydırıcı bir yaptırımı olmalı, paramı veririm istediğim gibi at koştururum diyememeliler. Ayrıca ilk kez takım emri uygulanıyormuş gibi açıklama da bulunmuş. Sanki daha önce bu şekilde hiç şampiyonluk kazanılmadı. Çok değil 2007'e gitmesi yeterli..

  9. "Bu şekilde kendilerine bir dünya şampiyonluğu aldığınızı düşünsenize, şaka gibi"

    F1 dünyası şaka gibi şampiyonluklarla dolu o zaman.

  10. formula 1 gösteri dünyası ise bu adamın suratını gösterip gösteriye limon sıkmayın.

  11. Fernando_ Yiğit avatarı
    Fernando_ Yiğit

    sıktın sende ha
    bas git

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir