Massa Almanya'da Alınan Sonucun İyi Bir Cevap Olduğunu Söylüyor

yazar:

kategori:

Brezilyalı pilot, “Almanya’da takım adına harika bir sonuç aldık ve eğer bazı insanlar neden Ferrari’nin birkaç haftadır çok geliğiştiğini söylediğimizi merak ediyorlarsa Hockenheim’da alınan sonuç onlara iyi bir cevap oldu. Ama bu artık boş boş oturacağımız anlamına gelmesin. Bu hafta sonu güncellemelerimiz olacak ve geçtiğimiz hafta alınan sonuç takımdaki herkesi daha fazla zorlamak ve her yarış daha da gelişmek konusunda motive etti.”

“Bu hafta sonu konusunda iyimser olmak için başka nedenler de var. Bridgestone oraya Ferrari’ye uyan süper yumuşak ve orta sertlikteki lastikleri getirecek. Bu yüzden belki yine rekabetçi bir yarış çıkarabiliriz.”

“Sene boyunca, çeşitli takımların performansının farklı pistlerde öne çıktığını gördük, Red Bull dışında, onlar her pistte rekabetçiydi. Şimdi bekleyelim ve Hungaroring’te neler olacağını görelim. Ben bu pistte hiç bir zaman iyi bir sonuç alamadım ama bu şartlara bağlı. Orada sürmekten çok zevk alıyorum. Mesela 2008’de, orada en son yarıştığımda motorumda sorun çıkana kadar 60 tur boyunca yarışa liderlik etmiştim. Bu yüzden birkaç gün içinde yeniden Budapeşte’de olmak için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Massa, büyük kazasının üstünden bir yıl geçmesinin ardından Macaristan yarışının özel olacağını söyledi.

“Budapeşte’ye geri dönmek çok özel olacak. Sadece bir yıl önce cumartesi günü sıralamalarda başka bir araçtan kopan yay parçasının kafama isabet etmesiyle ciddi bir şekilde yaralanmıştım.”

“Hungaroring pistine vardığımda ilk olarak pist görevlileri ile ve tıbbi çalışanlarla görüşeceğim. Beni kokpitten çıkarma konusunda çok dikkatliydiler. Bu insanlara teşekkür etmek istiyorum. “Kazanın ardından bir hafta boyunca hastanede kaldım ve orada bana çok iyi bakan çalışanları tanımak istiyorum. Bu talihsiz olayın ardından güzel olan bir şey de şimdi Macaristan’da daha fazla sevenimin olması.”


Yorumlar

  1. suçlu ferraridir kimse bu olay yüzünden massayı suçlayamaz

  2. Massa daha bu saatten sonra g…. don alsın… Birkez boyun eğersen gerisi gelecektir, Alonso taraftarıyım ama öyle bi geçiş izni versin istemezdim.Gstere göstere yapıyosan FERRARİ senin üzerini acımadan çizer..Madem orta da bi karar var usulüne uygun yap.Siz benden bunu istediniz alın geçsin Alonso diye pist kenarına park edeceğine geç fren yapıp 6. viraj başında genişten alsan alonso da kısadan tamamlasa sen bi kaç kontra ile durumu toparlasan hiçbişecik olmayacak, Massa Ferrarinin imajını zedeleemiştir üstelik milyonlar önünde…

    Massa abicim sen yeni koltuk aramaya başla ufaktan 2. sınıfsın zaten Rubens gibi ordan oraya atlarsın…

  3. cahit mısırlı avatarı
    cahit mısırlı

    merak ettiğim şey şu eğer bu yarışta da massa alonsoyu geçince ne olucak???….

  4. düzeltme: "şanpiyon" değil "şampiyon" olacak:))

  5. bazıları bu cevaptan ve ferrari nin geri dönüşünden hayli rahatsız. sezon sonu şanpiyon olurmusunuz bilmiyorum ama milletin başını çok ağrıtacağınız kesin.

  6. Kaan TANYERİ avatarı
    Kaan TANYERİ

    almanya elınden alındı 2008'i 60 tur lider gittin bu sefer al be al oyle hızda ol ki 2.Alonso olsa bile Pit duvarı alonso senden hızlı diyemesin…

  7. Massa bu davranışıya kendini gözden saldı.kız gibi küsmek yerine tavır almalıydı

  8. kan mevsimi avatarı

    kime göre ii bi cevap? santander için ii bir cevap gerisi yalan

  9. roger_federer  avatarı
    roger_federer

    helal massa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir