Force India: "Almanya'da Olanlar Tekrarlanmayacak"

yazar:

kategori:

Vitantonio Liuzzi ve Adrian Sutil, zor geçen sıralama seansların ardından lastik değişimindeki karışıklık nedeniyle kötü başlayan yarışta 16. ve 17. olabilmişti.

Ama Mallya, VJM03’teki yeni gelişimlerle birlikte Macaristan’da geri döneceklerinden emin.

Mallya: “Almanya, takım için büyük hayal kırıklığı oldu ama bunu anlık bir şey gibi görüyorum, önemli bir şey değil”

“Çok iyi başladı, Adrian ilk antrenmanda birinci oldu ama ondan sonra pistte tutunma yakalayamadık ve bir olay diğerini tetikledi.”

“Bunun bir tekrarı olmayacak, çünkü şampiyonada 5.lik-6.lık yarışı şimdi her zamankinden daha yakın. En azından şimdiden sonra her yarışta bir aracımızla puan almalıyız”

Araca egzoz beslemeli difüzörün Macaristan’da gelecek olması da Mallya’nın cesaretlendiriyor.

Mallya: “Mevcut performansımızın yeteri kadar güçlü olduğuna inanıyoruz ve yeni gelişimler yolda. Cuma günü egzoz beslemeli difüzörü deneyeceğiz; inanıyorum ki ileri yönde büyük bir adım olacak.Macaristan’da yerimizi koruyacağımızı düşünüyorum”

Liuzzi ise hafta sonu öncesinde temkinli ama Hockenheim’deki sıralama kazasını ardında bırakmak istiyor.

Liuzzi: “Sıralamadaki kaza gerçekten bir hayal kırıklığıydı; bordürde nemli bölüme denk geldim. Ama olduğu yer nedeniyle doğrudan duvara girdim ve seansın geri kalanını kaçırdım, 22 sıradan başladım”

“Ama Macaristan yakın zamanda geliyor ve rekabetin şimdiki hali nedeniyle bizim için çok zor bir hafta sonu olacağını bilmemize rağmen puanlar için mücadele şansımız olacak”

“Monako’nun büyüğü gibi. Pist çok kıvrımlı. Ve Monako’da biz oldukça güçlüydük”

Sutil ise Macaristan’da şimdiye kadar şansının yolunda gitmemesine rağmen yine de güncellemelerle iyi bir performans ortaya koymaya çalışacak.

Sutil: “Cuma günü egzoz beslemeli difüzör dahil olmak üzere yeni parçalar deneyeceğiz. Geçmişte Macaristan’da pek şansım tutmamıştı. Ama benim için yeni bir sene, Sene 0, rekabetçi bir aracım var, şampiyonada iyi bir konumdayım”


Yorumlar

  1. Haftasonu genelinde yaşadıkları gerçekten çok moral bozucuydu onlar için. Liuzzi'nin kazası, Sutil'in sıralama turlarındaki şikayetleri, üstüne bir de vites kutusundan dolayı ceza alması. Umarım bu kötü günleri unuturlar…

  2. anlaşılan force india mercedesi gözüne kestirmiş sutilde schumiyi yakalamayı umuyor. schumi ile aralarında 3 puan var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir