Massa: "İki Numara Olmaktansa Bırakırım"

yazar:

kategori:

Brezilyalı pilot, “İkinci pilot olduğumu söylediğim zaman bir daha yarışmam.” diye konuştu.

Bu hafta sonunda bir kez daha aynı durumun yaşanması durumunda ne yapacağı sorulduğunda ise Massa, “Kazanacağım.” cevabını verdi.

Massa, “Elbette takımdaki herkesle konuştum. Hep söylediğim gibi ben sadece yarışmak için burada değilim, kazanmak için buradayım. Kazanacak durumda olduğum sürece, sonuna kadar gitmemiz zafer için savaşmamız gerek. Ben bir profesyonelim. Takım için çalışıyorum ve herkes bunu anlamak zorunda. Takım için yarışıyorum ve bunun ne kadar önemli olduğunu herkes biliyor.” 

“2007 ve 2008’de neler olduğunu hepiniz hatırlarsınız. Bu yüzden ayrıntılı anlatmama gerek yok. Eğer takımın gerçekten şampiyonluk şansı varsa, ben takım adına en iyisini isterim.” diye ekledi.

Massa son olarak da Hockenheim’daki olayların takım içindeki yerini etkilediğini de kabul etmiyor. 2006 yılından bu yana yarıştığı bu takımdaki ilişkilerinin değişip değişmediği sorulduğunda Massa, “Kesinlikle beni daha güçlü kıldı.” diyor.


Yorumlar

  1. teşekkürler kalpazan. şurda aklı başında bir yorum yapan sen olmuşsun

  2. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    herkülün dediği gibi massa bir defa gaflete düşmüş oldu , adamı silmemek lazım , belki gelecek yarışlarda yeterince dirayet gösterirde kendini afettirir.belli olmaz , massa genellikle sezonun ikinci yarısı çıkışa geçen bir pilot…ee birazcık gururuda varsa ikinci rubens vakası yaşanmaz umarım…

  3. bir an gaflete düştü boş bulundu yolu vermiş oldu. dişe diş kana kan intikam intikam…empati yapıyorum. kesin bir problem olacak.

  4. Bu takımın patronu domenicali değil alonso.Santander desteğiyle ferrari atını istediği yere sürüyor.Telsizden yol istiyor mesela utanmasa başka takımların telsizine de girecek yol isteyecek.Ambulans gibi yol istiyor.Takım emriymiş ne emri ya sezonun ortasındayız.Alonso çok hızlıydı neden farkı açamadı bu kadar.Massa nın yavaşlamasının nedeni de sanırım telsiz konuşmalarının moralini bozması.Diyecek laf yok Webber olayıda bu olayda gösterdiki kimse ikinci pilot olmak istemiyor.

  5. 2. pilot olmak için başka ne yapman gerekiyor massa?

  6. Bence burada boşu boşuna konuşuluyor.Bu işler tamamen planlı,öyle konuşuyoruz bizde..:D

  7. Bu ferraciler hep böyledir geçen sefer webber bunu söylediğinde ikiyüzlüce savunuyorlardı şimdi 5 yıllık pilotlarına bırak diyorlar çıkarın maskenizi

  8. efendimayin  avatarı

    O zaman hemen bırak massacım.

  9. Yavuz Balcı avatarı

    aklıma gelmişken bunuda yazayım.

    massa bırak bencede..

  10. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Başlık değişmiş .Yeni hali daha kışkırtıcı ve kesin ifadeyle ultimatom şeklinde olmuş..

  11. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    başbakan şimdi onca işin arasında f1 i mi takip etsin canım 🙂 çok şükür ki böyle bir piste kavuşturdu bizi o da bişey 🙂

  12. Yavuz Balcı avatarı

    Nebuchadnezzar, arkadaşım ne benzininden bahsediyorsun sen bizim McLaren araçları LPG ile çalışıyor. ucuz olduğu için fazla yakabilirler tasarrufa gerek yok.

    temcit pilavı gibi aynı şeyi söyleyip durun siz. yeterince rezil olan bir ferrari takımı var. kabul edin artık. massa,alonso veya duvar ekibi değil sadece komple rezil oldular.

    asıl kıyamet alonso bu yarış klasman dışında kalıp massa yarışı kazanırsa o zaman kopacak. bunu düşünemeyen bir ferrari yönetimi var. açıkcası bu duruma düşmelerini İSTEMEZDİM.

    ne kadar alonso fanı olursa olsun şurda yine diyorum yine bizim rakibimiz Ferrari ve her zaman onlarla çekişmek zevk vermiştir.

  13. Formula1'in Türkiye'de yapıldığı ilk yıl gazeteciler Recep Tayyip Erdoğan'a hangi pilotu tutuyorsunuz diye sorarlar. O da "*******" diye cevap verir ki, o anda
    başbakanın çok fazla "Kara Murat" izlediği düşüncesi aklımdan geçmişti 😀 Bu isim de burdan gelmiş olsa gerek.

  14. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    jet man kendini fazla kaptırmışsın :)) massa zaten sana demedi ki basın açıklaması yaptı yani mesaj yerine gitmiştir merka etme :)))

  15. @ can bundy

    daha once birkaç kişinin seni uyardıgını gordum ama sen ısrarla devam ediyorsun. "*******" nedir Allah askına. Bir F1 taraftarının davranışı bu olmamalı yazık…

    Bu arada site yonetimindeki arkadaşlar sanırım log in problemleri var. Cunku daha demin Janus isimli kullanıcının hesabı benim PCde açık gorunuyordu ki kendisini tanimiyorum bile. Kontrol etmenizi rica ederim.

  16. bunu bize değil ferrariye söylemelisin massa

  17. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Massa nın haline şükretmesi lazım.Dışarda kaynayan kazanlardan haberi varmıdır acaba.Mclarende olsan daha mı iyi olurdu.Mesela mclaren takımının 2.pilotu yeni parçaları 15 gün sonra kullanırdı.1.pilot palitonu geçmeyi rüyanda görürdün.Sana öyle şifreler öğretirlerdi ki mesela benzin tasarrufu yap derlerdi sen bunu anlayana kadar sezon biterdi.Anlamadığın yerde ise martin devreye girer ve ufak bir yanlış anlama oldu der.

  18. murat levent avatarı

    Şimdi kalkıp Alonso bir yorum yapar bu yoruma inat olsun diye, millette hemen atlar al işte alonso ne olucak diye.

    Şu herifi hala takımda tutuyor ya ferrari ye de yuh diyorum.

    Abicim zaten 7 sülalesi ile garajda bekleyen pilotlardan oldum olası nefret etmişimdir. Neyse ki hamilton bıraktı bu işleri.

  19. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    2007 ve 2008 yıllarında yaptıklarını unutmayıp, düşmanca yorum yapanlara o yılları hatırlatması gayet güzel.Kısacası böyle şeyler her yerde her zaman her takımda vardır.Kimileri alenen yapar,kimileri gizli yapar,kimileri de adını değiştirerek yapar.
    Aslında massa kendi dediği gibi o yıllarda bu tür işleri yapmıştır ama bu sefer canı pek istemediğinden olabilir ki takımı resmen rezil etmiştir.
    Darbe, sürekli rakip takım ve pilotlarından gelecek değil ki bazen de içerden gelir.

  20. Can H. - ||| SF ||| . avatarı
    Can H. – ||| SF ||| .

    @ can bundy (spa 2000) arkadaşım dediğin gayet mantıklı 😀

  21. 2. pilot değil,
    1. pilot hiç değil,

    yoksa ******* için diğer ayarların test edildiği ve bunlardan da yola çıkılarak alfonsoya en doğru ayarların sunulabilmesi için yarışan bir test pilotu mu?.

  22. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    iki pilotumuzun da daha fazla konuşmaması gerek bu konuda.. yani "eğer bu hafta aynısı olursa ne yapacaksın?" sorusuna " kazanacağım " demek biraz gülünç duruma düşürüyor..
    madem aynı durumda bir daha yol vermeyeceksin, niye almanya da izin verdin.. açıklamalar kopuk oluyor böyle olunca…

  23. Tabii ki de öylesin.sen 2006 dan bu yana bütün takım arkadaşlarının yanında 2. pilotsun

  24. geçen hafta takımın menfaatini düşündün ve yerini verdin. bu hafta aynı şey olursa kazanıcam diyorsun. yani bu kez takımı düşünmeyeceksin öylemi? massa sencede biraz çalişkili değilmi bu söylediklerin?

  25. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    bu söylediklerine sen inanıyormusun be massa,şahsen kimse inanmıyordur

  26. daha ne konuşuyorsun sen hacıt ya yer vermicektin o zaman pişman oldun anladık ta bir yere kadar .

  27. massa cım, zaten yol vererek 2. pilotluğu kabul ettin, bunu şimdi sözle yalanlamanın bir anlamı yok ki.

    umarım gelecek yarışlar bunun tersini yaparsın ve herkesin güvenini tekrardan kazanırsın..

  28. Yusuf  Hitay avatarı

    hiç güleceğim yoktu 🙂

    "Brezilyalı pilot, "İkinci pilot olduğumu söylediğim zaman bir daha yarışmam."

    söylemene gerek yokki, içinde huzurla saklayabilirsin felipecim

    Bu hafta sonunda bir kez daha aynı durumun yaşanması durumunda ne yapacağı sorulduğunda ise Massa, "Kazanacağım." cevabını verdi.

    böyle saçma cevap mı olur ? bu hafta aynı durum olsa. Yinede alonso puan avantajına sahip, kim sana izin vericekte kazanacaksın? bu sezon yarış kazanmayı unut felipecim artık başka bahara

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir