Petrov Takımından Biraz Zaman İstiyor

yazar:

kategori:

Rus çaylak, gazetecilerin takım tarafından üzerinde bir baskı olup olmadığı sorulduğunda, “Hayır. Ben neler yapabileceğimi biliyorum.” diyor. “Onlardan sadece bana zaman vermelerini istiyorum. Benim için zaman önemli çünkü GP2’de yarışırken yeterince hızlı olmam için üç yıla ihtiyacım oldu. Çünkü daha önce Formula araçlarıyla yarışmamıştım.”

“Takımın nasıl işlediğini, mühendisleri ayarları anlamam gerekti. Formula 1 benim için bir okul. Ama daha üst seviyede. Benim sadece zamana ihtiyacım var.”

Petrov geleceği hakkındaki iddialar konusunda ise soğukkanlılığını koruduğunu söyledi: “Benim için insanların ne söylediğinin bir önemi yok. Daima en iyisini yapmaya çalışıyorum. Tabii ki takımın benim hakkında iyi şeyler söylemesi hoş. Ben de zorlamaya çalışıyorum. Eğer fak ettiyseniz yarışın ortalarından sonuna kadar Robert ile tur zamanlarımız aynıydı.”

Rus pilot sıralama performasını geliştirmesi gerektiğini de kabul etti.


Yorumlar

  1. Petrov'un zamana ve desteğe ihtiyacı var. Bu arada Almanya yarışı için de facebook'ta "11. olduğumu düşünüyordum yarış sonunda sonra 10. olduğumu öğrendim. Büyüy bir sürprizdi." yazmıştı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir