Barrichello, Massa için Üzgün

yazar:

kategori:

2002 yılında Ferrari’de benzer biri durumla karşı karşıya kalan Brezilyalı pilot, “Tüm söyleyebileceğim onun için üzgün olduğum. Böyle kötü bir olayla başa çıkmak zorunda kaldı. Kimse bu hislerin üstesinden kolay kolay gelemez. Felipe benim bir arkadaşım ve keşke bunları yaşamak zorunda olmasaydı.” dedi.

Takım emirleri konusunda konuşan Barrichello, “Bunu durdurmak için bir şeyler yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Eğer yarışıyorsanız karşınızdakini yenmek istersiniz. Ama ben bana takımın galibiyeti vermesinden hoşlanmam. Bundan asla hoşlanmadım. Takım değiştirmemin nedeni de buydu.”

“Bunu değiştirmek spordaki güçlü adamların elinde. Pilotların yarışmasına izin verilmeli. Eğer şampiyonayı bir puanla kaybedecekseniz, bırakın kaybedin. Eğer şampiyonayı size birinin hediye ettiği bir puanla kazanacaksanız bunun anlamı nedir ki? Kötü adam olup şampiyon olmak çok mu önemli? Benim umrumda değil. Ben çocuklarıma da bunu öğretiyorum ve böyle mutluyum.” dedi.


Yorumlar

  1. Madem çocuklarına iyi örnek oluyorsun o zaman neden altı sene Ferrari'de yarıştın. Altı sene sonunda mı anladın ikinci pilot olduğunu. Ayrıca her demecinde Ferrari'deki pozisyonundan bahsediyorsun ama kendi performansına toz kondurmuyorsun. Allah'ını seversen yarıştığın dönemde kaç kere Schumacher'den iyi yarış çıkardın. 2005'de o kötü haldeki durumda Schumi aranızdaki bariz fark belli oldu. Altı senenin tamamında şampiyonluk mücadelesi verdin de takım engel oldu sanki. Kapasiten belli. Brawn'a gittin orada da ne olduğu herkes gördü. Artık her seferinde zırvalamayı bırak artık ya.

    "Ama ben bana takımın galibiyeti vermesinden hoşlanmam. Bundan asla hoşlanmadım. Takım değiştirmemin nedeni de buydu."

    O zaman senin 2002'de bırakman gerekiyordu Rubens'ciğim niye dört sene daha yarıştın. Amerika'daki yarışı nasıl kazandın bi hatırla bakalım, beyin cimnastiği yap hadi. O zaman bu kadar konuşabilecek misin..

  2. tamam sende konuş oldu başka

  3. Yavuz Balcı avatarı

    Bunu değiştirmek spordaki güçlü adamların elinde. Pilotların yarışmasına izin verilmeli. Eğer şampiyonayı bir puanla kaybedecekseniz, bırakın kaybedin. Eğer şampiyonayı size birinin hediye ettiği bir puanla kazanacaksanız bunun anlamı nedir ki? Kötü adam olup şampiyon olmak çok mu önemli?

    rubens bırak ya. bu sözlerin anlamı nedir.her yol mübah her yol. çocuklarına yanlış şeyler öğretme ((:

  4. Hadi ordan bee(bu deyim daha sert olabilirdi üyelere ve site yönetimine olan saygımdan kulanmıyorum) o zaman adama sorarlar,yedi yıl yarış kazanan bir araçta yarıştın kaç tane şampiyonluğun var?aa e ben ikinci pilottum diyosan diyecek bişey yok,o zaman niye o kadar sene yarıştın orda,sen gitmeseydin onlar şutlayacaktı seni o ayrı mesele.

  5. harika sözler rubens

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir