"Ferrari, Massa'ya 3 Defa Yol Vermesini Söylemiş"

yazar:

kategori:

Auto Motor Und Sport’un haberiyle birlikte takım emirleri tartışmaları Macaristan’da da devam edecek gibi görünüyor.

Habere göre pitlerin ardından Massa’yı geçmeye oldukça yaklaşan ve başarısız olunca telsizden “Bu saçma” diyen Alonso, o andan sonra telsizden şikayet etmeye başlamış.

Takımın bir şey yapamayacağını söylemesi üzerine Alonso, yavaşlayarak farkı 4 saniyeye çıkarmış.

Telsizden Yarış Mühendisi Andrea Stella’nın fark karşısında endişelendiğini söylemesi üzerine ise Alonso “Endişelenme, farkı kapatacağım.” demiş.

Alonso’nun Massa’ya göre gösterdiği performansın ardından takım, takım emri uygulamaya karar vermiş ve Auto Motor Und Sport’a göre 3 kere bu emri bildirmiş.

Alonso ise Macaristan’a geldiğinde isminin lekelendiğini düşünmediğini, aynı durumda kendisi olsa Felipe Massa’ya yol vereceğini söyledi.

Felipe Massa da aynı şeyleri söylese de Brezilyalı muhabir Livio Oricchio öyle düşünmüyor. Oricciho “İnsanlar ona inanmıştı. O kazanan birisi olarak göründü ve insanlar onu geleceğin şampiyonu olarak görüyordu.”

“Bu imajı kaybetti.” dedi.


Yorumlar

  1. alonso normal yollarla elde edemedigini ağlayarak elde etmeye calışıyor. kibirli herif..

  2. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    şimdi anlaşıldı herkül, bende diyorum bu adam defalarca küfür içerikli yorum yazdı hiçbirşey olmuyor.anlaşıldı bazılarına serbetmiş. beyfendi olmak için bizimde bu tarz yazmamız lazım demmekki.

  3. yaşarcım merhaba…
    aslında dahada yazacağım ama sn.abdullah çelik beyfendiden(geçen sana yazarken beyfendi dedi ben beyefendi olarak biliyordum ama demekki yanlışmışım nede olsa sn.çelik daha doğrusunu bilir)çekiniyorum. zira 28 sefer kendisi beni atmıştır bu siteden. tabii senin gibi torpilli değilim. baksana beraber çin gp sini seyretmişsiniz sonra ko-gart a(bu yeni bir yarış türümü ben go-kartı biliyorum ama bunu hiç duymadım enteresan!)gitmişsiniz. kendisi benimle turşu suyu içmeye gitmez.
    gerçi işittimki sn.çelik bir rüya görmüş. rüyasında aksakallı bir dede ona evladım neden milleti ikide bir bu siteden kovuyorsun demiş ver ha ver, ver ha ver basmış sopayı…uyandıktan sonra sn.çelik tövbe etmiş bir daha kimseyi kovmamaya…hatta elinde ne kadar değerli şey varsa çocuk esirgeme kurumu, çağdaş yaşamı destekleme vakfı, unesco ve fatsa merkez camii kuran kursu vs.vs. dağıtmış sadaka olarak…lisede kendisine yüz vermeyen sevdiğine yazdığı gönderilmemiş mektupları, kukalı saklambaç oyununda en iyi gizlenme ödülünü(gerçi uyuduğu söyleniyor ama), ordu sek sek yarışması 1.lik ödülü, yayla şenlikleri yakartopu yarışması ödülü, istanbul avrasya maratonu tüm zamanların en geç bitirme ödülü(8 saatte tamamladığı söyleniyor), ispanyol paça pantolonlarını, 20 santim yakalı gök mavisi gül kurusu gömleklerini, bilgisayardaki tüm avatar resimlerini(baksana avatarı bile yok), ordu en çok fidan dikme rekoru kupasını(gerçi belli bir bölgeye fındık fidanı diktiği söyleniyor ama bilemiyorum), arkasında güzel anlamlı yazılar yazan tişörtlerini(go orhan abi go, absolut, only trf1, dont worry be happy, be real, eraser vs.vs.), 2009 web siteler banlama rekoru kupası, çektiği kopyalar, işbankası kumbarası, kısadönem askerlik en ciddi eğitim çavuşu ödülü vs.vs….bütüüün bunları sadaka olarak dağıtmış…
    bu açıdan biraz rahatım ama yinede çekiniyorum fazla rahat yazmaya…hülas çok yaklaşma apo var:)))))))

  4. bende geçen gün yabancı forumları karıştırırken bir yerde alonso nun massa yı geçeceği sırasında buna ferrari tarafından kaza olur sebebiyle izin verilmediği yazıyordu. bunun üzerine alonso da ama bu saçmalık ben ondan daha hızlıyım demiş. sonrada farkı önce 4 sn ye kadar açıp bikaç turda bunu kapatarak ispatlamış. sonra ferrari massa ya alonso senden daha hızlı diyerek olabilecek kazadan kurtulmaya çalışmış. bu da yukardaki gibi kesinliği olmayan bir haberdir ama insanlar işine gelene inanacaktır tabiki.

  5. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    @herkül mizahi yorumların için kutlamak istiyorum seni…;)

  6. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    @herkül mizahi yorumların için kutlamak istiyorum seni…;))

  7. abdullah bu site niye bu kadar yavaş işliyor abi.geneldede yeni bir haber yüklenme esnasında oluyor.aşırı yüklenmeden felan değil herhalde değilmi.

  8. hakan yorumuna artı vereceğim.bak seyret şimdi 4 artı olacak.baya bir komik olmuş çünkü.yanlış anlama hakikaten komik olmuş.

  9. Ben Alonso'nun takıma böyle bir şey söylemediğini ama takıma bakın ben arayı açıp tekrar kapatabiliyorum yani hızlıyım mesajını vermek istediğini düşünüyorum. Sonuçta Fernando'nun canı yanmış daha önceden ben 1. pilot olayım dediği zamanlarda. Şampiyonluk kazanabilecek durumdaki pilota yardım etmek daha mantıklı değil mi zaten ? Tamam erken bi karar olabilir ama takım stratejilerini tam olarak bilmiyoruz. Eğer Massa daha ilerde olsaydı şampiyonada o zaman farklı olurdu Alonso'yu uyarırlardı sıkıştırma diye.

  10. olay aynen şöyle gelişmiş…
    1.uyarı…massa sanırım alonso senden hızlı santander yetkilisininde selamı var mesajı aldınmı?
    2.uyarı…felipe alonso halen hızlı veya biz öyle görmeye zorlanıyoruz. santander farkı mesajı almalısın…
    3.uyarı…felipe b…unu çıkardın kibarca söyledik anlamadın versene ulaaaannn. fisi hazırlan haftaya sen yarışıyorsun. çıkartın babasını ve tüm sülalesini garajdan hadi go home…bu ne yaaa…adama bak ekmeğimize (santander) kan doğrayacak. hemen vermezsen işin bitti…
    4.uyarı(bu uyarıyı herkes bilmiyor)…ohaaa ulan hemen dedikse bu kadar aleni yap demedik. bak yaaa bak yaa adam cümle aleme rezil etti bizi. ne söyleyeceksek hemen başlayalım düşünmeye. tamam vitesi düşürmede hata yaptı yok olmadı frene hızlı bastı yok olmadı yay çarptı oda olmaz tamam yolda muz vardı bastı kaydı onuda yemezler halisülasyon gördü korktu durdu buda olmadı santander dedi bu hiç olmaz alonso istedi buda olurmu bilmem lucaya sorun. tamam buldum basın toplantısında soru sorulduğu zaman aaa bak havadan uçak geçti kuş geçti der konuyu dağıtırız. yerse ne yapalım….yerlermi? yemezler değilmi?
    :)))))))

  11. Cahit sen herhalde hiç 2005-2006'yı izlemedin galiba yeni izliyorsun yarışları aç bak bakalım o yarışları M. Schumacher'i Alonso nasıl dıştan geçmiş ya da nasıl savunma yapmış nasıl şampiyon olmuş aç bir bak.Senin Massa'nın esamesi okunmuyordu o zamanlar. Massa asla ama asla Alonso'nun tırnağı bile olmaz pilotaj olarak. Burada saçma haberlere inanıp mantık yürütmeden galeyana gelip Alonso hakkında atıp tutmayın ayıptır yaaa

  12. Yuhh bu kadarınada pess diyorum yani şükürler olsun bu adamdan kurtuldugumuza.

  13. cahit mısırlı avatarı
    cahit mısırlı

    artık alonsonun ne olduğu anlayın o takım arkadaşını geçemeyip koca karı gibi mızırdanan ancak akım emirleriyle şampiyon olmuş ve olabilecek zavallı bir pilot…

  14. Formula 2 yazmışım yanlışlık kusura bakmayın.

  15. bana öyle geliyor ki Formula 2 dünyasının Ferrarinin bu galibiyetine gerçekten ihtiyacı vardı. Baksanıza bütün haberler kıpkırmızı. Ortama hareket geldi. İnsanlar Belki kızgın, belki memnun ama bu sporla ilgilenen herkeste ayrı bir canlılık var son bir haftadır.

  16. Bu haberin saçma olduğunu anlamak için süper zeka olmaya gerek yok bak valla..Şöyle ki:::::

    Hadi diyelim ki pit stoplardan sonra Alonso MIZMIZLANDI (30. turlardan bahsediyoruz sanırım.) ve Ferrari Massayı uyardı hemde 2 kez yani tabi biz duymadık bunları 42. turlara gelindiğinde biz duyuyoruz ki ""Felipe, Fernando senden daha hızlı"" yani Ferrari o kadar mal bi takımki ilk 2 uyarıyı gizliden yapıyor 3. uyarısını ulu orta öylee kıyamet kopacagını bile bile sesli şekilde söylüyor bizler duyuyorz..Arkadaşlar asıl bu habere inanmanız SAÇMALIK….

  17. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    ferrari ceza aldığına ve konseye gönderlindiğine göre fia nın elinde TV den görünmeyen fazladan bilgiler mevcut onlarda ilerleyen dönemlerde ortaya çıkacaktır.

  18. Çok salakca bi haber, inanmayın boş yere de sataşmayın karşılıkgelecektir…3 defa uyarmışmış ya 3 defa uyardı ve Felipe ancak mı yol verdi hemde ulu orta boşversenize..Bu dediğiniz olduysa Massa bi soğuk su içsin Ferrariye karşı gelmiş ve en sonunda kabul emtiş direk şutlarlar…Alonso'nunda farkı kapattıgını hepimiz biliyoruz 3.8sn di fark farkı kapattı ve geçicem demiştir takımda 2. bi Vettel Webber kazası olamsın diye puanı riske etmemek için Felipeye telsizden bu mesajı onaylar mısın mı dmeişti işte herneyse onu dmeiştir..Yani aslında 1 kez uyardığı öyle açık ki…BU HABER TAMAMEN SAÇMALIK.ALONSO KARŞITI Bİ ******* SIKMIŞ DURMUŞ İŞTE…. PFFF CILKI CIKTI ARTIK….

  19. -miş'li geçmişlerle yapılan haber anlayışı bu …kanıtınız varsa ortaya çıkarın o zaman YALAN haberlerle ilgilenmiyorum.

  20. Alonso ise Macaristan'a geldiğinde isminin lekelendiğini düşünmediğini, aynı durumda kendisi olsa Felipe Massa'ya yol vereceğini söyledi.
    güldürme bizi alonso ya.

  21. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    bilindik alonso tehditleri işte , söyleyin şuna yol versin yoksa dururum ha herkes beni geçer ;))) eğer gerçekse bunlar ki pek şüphem yok , tek söyleyeceğim zavallı massa , zavallı ferrari… koca takımı bir pilot yönetiyor… diğer takımları takım patronları yönetirken…

  22. "Bunlar hiçbirşey değil,daha büyük şeyler olacak";Yahşi Batı,hapisanedeki adam 😀

  23. ya bir f1 zevkimiz vardı onun da içine ettiniz. biz mücadele izlemek istiyoruz entrika değil. bırakın yarışsın pilotlarınız.

  24. murat levent avatarı

    Bu kadar da yalan haber olmaz yaw, yuh yani. Alonso düşmanı yayıncı kuruluş, eğer öyle bir konuşma olsaydı kesin yayınlardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir