Horner: "Rakiplerin Şikayetleri Bizim İçin İltifattır"

yazar:

kategori:

Ferrari’nin yanı sıra Red Bull’un ön kanadında esneme olduğu yönündeki şüphelerin ardından Horner, sürekli devam eden bu konuların endişe yaratmadığını söyledi.

Horner: “Şikayet etmedikleri pek bir parça kalmadı. Sanırım boyası ve buna benzer şeyler her zaman olur.”

“Ön kanat ile ilgili fazlasıyla yaygara koparıldı. Bu hafta konu ön kanat, geçen hafta difüzördü, ondan önceki hafta ise süspansiyon, daha da önceki hafta sürüş yüksekliğiydi”

“Sonuçta aracın kurallara, FIA’nın yürüttüğü testlere uygun olmasından çok memnunuz. Araç, kurallara uygun. Teknik ekibimiz, diğerlerinin kuralları uygunluğu sorgulamasını bir iltifat olarak almalı diye düşünüyorum”

RB6 bu sezonun şimdiye kadarki en hızlı aracı, bu açık. Şu ana kadar 11 yarışın 10’una ilk sıradan başladılar ama hızlarını puan olarak sonuca yansıtamadılar.

Horner Red Bull, McLaren ve Ferrari arasındaki şampiyonluk mücadelesinin hâlâ açık, istikrarın kilit nokta olduğunu düşünüyor.

Horner: “Puanların aldatıcı olduğunu düşünüyorum. Çünkü farklar, yeni puan sisteminde olduğundan daha büyük görünüyor. Mücadelenin içinde 5 pilot, üç takım var gibi.”

“Son 8 yarışta neler olacağını görmek inanılmaz olacak diye düşünüyorum. Bize uymasını umduğumuz bazı pistler var, bazıları McLaren’e bazıları da Ferrari’ye uyacak. Bundan sonraki 8 yarışta en istikrarlı bir şekilde işini yapan, sonunda zirvede olacak”

Macaristan GP için ise Horner: “Bu hafta sonunun çok ilginç olacağını düşünüyorum. Çünkü burada güçlü olmalıyız”

“Dar ve kıvrımlı bir pist. Orta hızlı virajlarda ve düşük hızda RB5 ile RB6 arasında iyi bir gelişim kaydettik. Bu sene Monte Karlo gibi pistlerde bunu kanıtladık”

“Rekabetçi olmamız gerektiğine inanıyoruz. Bakalım asıl rakibimiz kim olacak: Ferrari mi McLaren mi? Ferrari aracında bir şeyler bulmuş gibi ve Fernando burada her zaman hızlıdır. Ama iyi bir hafta sonu geçireceğimize inanıyoruz”


Yorumlar

  1. horner ve newey göğüslerini kabartmışlar komik olmuş eheuheu 😀

  2. Yalnış haberin altına yorum yazmışım:))

  3. Araçlarımız sıralamalarda göründüklerinden daha rekabet

    Hayret nasıl böyle düşünür,bu pilotların tam potansiyelini ortaya çıkaramadığınımı kast ediyor?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir