Nakajima Malezya GP'si İçin Aldığı Cezadan Üzüntü Duyuyor

yazar:

kategori:

İlk yarışında 3 puan kazanarak güzel bir başlangıç yapan Kazuki Nakajima, Avustralya GP’sinden sonra bir sonraki yarışta (Malezya GP) gridde 10 sıra geriden başlama cezası almıştı. Yarış hakemleri yükselen Japon yıldızın BMW pilotu Kubica’ya çarparak yarış dışı kalmasına sebep olduğu için bu cezayı verdiler.

"Öncelikle açılış yarışı olan Avustralya’da aldığımız güzel sonuçlar hepimizin motive olmasını sağladı. Ancak Malezya GP’si için gridde 10 sıra geriden başlama cezası aldım. Bu benim için zor olacak ancak sadece yarışıma konsantre olacağım ve elimden gelenin en iyisini yapacağım." dedi Japon pilot.

"Sepang çok güzel bir pist. Lastikler ve araç için zorlu ve çetin. Ama iyi bir şansımız ve iyi hislerim var." dedi. "Avustralya’daki gibi hava yine çok sıcak olacak. Herkes için başka bir zorlu haftasonu demek bu da. Malezya’ya ilk gidenlerden biri olacağım. Biran önce antrenmanlara başlayıp yarış için hazır olmayı istiyorum." diye konuştu Kazuki Nakajima.


Yorumlar

  1. padokman in dediği gibi. Japonlar hala 2.Dünya Savaşı psikolojisinden kurtulamamış. Heryere kamikaze gibi dalıyolar =)

  2. cekik gozlu ya gorememiştir aaa kızma 😀 severim nakajima yı .Gelecek var bak görüceksin.Bu yıl acemilik yapsınn

  3. ya bu japonlar niye böyle oluyor anlamıyorumki genlerinde var sanırım bu kamikazelik…sato vardı bide bu geldi…toplasın iki elin parmakları kadar bile araç yok sem git adama arkadan çarp..ben olsam williams garajını basardım 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir