Massa: "Bu Sefer Sıralamaları Tamamlamak Hoştu!"

yazar:

kategori:

Bunun yanında Massa, geçen sene sıralamalarda geçirdiği büyük kazanın ardından, bu sefer sıralamaları tamamlamanın hoş olduğunu söyledi.

Massa “Sıralamalarda 1 saniyeden fazla fark varsa, her zaman şunları düşünmek gerekir: onların ilk turda lastiklerini ısıtma şekli inanılmaz ve onların aerodinamisi bazı virajlarda, özellikle yön değişimi varsa çok yardımcı oluyor.”

“Yarışta durum farklı olabilir ancak bu pistte onlardan daha hızlı olduğumuzu iddia edemeyiz. Buna rağmen genel olarak sonuçtan memnun olmalıyız çünkü onların dışında herkesin önündeyiz.”

“Harika bir tur atamadım. Bu lastiklerle çok dikkatli olmak gerekiyor çünkü hemen ideal çizgiden çıkabiliyorsunuz.”

“Start çok önemli olacak ve ne yazıkki gridde kirli taraftayım. Bakalım neler yapabileceğiz.”

“Yarış çok uzun olacak ve her zamanki gibi her şey olabilir. Bugün bir sene önce olanları düşündüm mü? Sıralamalarda araç içerisinde yapmam gereken bir çok şey olduğu için bunu bir an bile düşünmedim ancak şu anda sıralamaları tamamlamanın hoş bir şey olduğunu söyleyebilirim!”

“Bugün geçen sene beni AEK Hastanesi’nde tedavi eden doktorlardan olan Prof. Robert Veres garajdaydı ve onun benim yanımda olmasından çok memnun oldum.” dedi.


Yorumlar

  1. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Geçen yılı hatırlamamak mümkün değil.Tekrar geçmiş olsun.O psikolojiye rağmen 2.çizgi çok iyi.Tabi arkadaki sürücüye dikkat ,hayatının en iyi startını alabilir.

  2. efendimayin  avatarı

    2. pilot için iyi bir sonuç 🙂

  3. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Evet alonso direndiği kadar hamiltona direnecilecekmi acaba, üstelik bu sefer arkasında kendinden gerçekten yavaş bir araç var, ilk viraj için bişey denemez ama eğer yarış içinde geçilirse bahanesi kalmaz…

  4. Alonso arkasında olsa canını dişine takar savunurdu ama yarın Hamilton'a geçilir…

  5. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    Sevgili massa şimdi yarın bakacağım nasıl bir savunma yapacaksın.

    hamiltona karşı umarım beklediğim gibi olmaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir