Ayarlar Konusunda Kumar Schumacher için Ters Tepti

yazar:

kategori:

Schumacher bugün en hızlı 14. zamanın sahibi olabildi. Sıralamaların ardından basına demeç veren Alman pilot, “Açıkça görülüyor ki bugün bizim için sıralamalar ideal bir sonuç vermedi. Dünkü performansın ardından bize otomobil hakkında daha fazla bilgi verecek ayarlara bilerek geçiş yaptık ve yarış için daha fazlasını yapmayı hedefliyoruz..”

“Bu sabah ayarlar makul gibiydi ama pist sıralamalarda ısınmaya başladıkça ters tepti. 14. sıradan yarışa başlayacak olmak işleri zorlaştırsa da ayarlarımız yarışta daha iyi çalışacaktır.”

“Gridin kirli tarafından olmak elbette fayda sağlamayacak ama yarın yine iyi bir start almaya çalışacağım. Ardından yarışın nasıl şekilleneceğine bakacağız.” dedi.

Rosberg ise bugünkü sıralamalarda altıncılığı elde etti ve bunu beklemediğini kabul etti: “Bugün burada olmayı beklemiyorduk ve bu yüzden altıncılıktan çok memnunum. Beklenmedik ve hoş bir sürpriz oldu. Ayarlar konusunda iyi bir iş çıkardık. Otomobili tam performans ile kullanabildim. Umarım yarın iyi bir start alır ve pozisyon kazanırız.” dedi.


Yorumlar

  1. Schumacher startla tırmanır yukarıya da bu yarışta Renault'tan bir sürpriz gelebilir belki

  2. Can H. - ||| SF ||| . avatarı
    Can H. – ||| SF ||| .

    http://www.formula1.com/default.html

    Burada yarın yağmurlu gösteriyor.
    Sonuçta Formula 1 Resmi sitesi inanmak lazım 🙂

  3. çağlar kılıç avatarı
    çağlar kılıç

    yağış ihtimali var ama çok az.

  4. Schumi Forever avatarı
    Schumi Forever

    yarın yarışta yağmur warmı bilgisi olan ? yoksa yağmur duasına cıkacam :))

  5. schumi pistin kirli tarafında ama startları çok iyi schuminin.iyi startla yarın puan alır da kaç puan alır orası belirsiz.
    rosbergin işi zor tam arkasında 2 renault ve pistin kirli tarafında.zaten hep kirli tarafta kalıyor emin değilim 2 kez falan temiz taraftan start aldı.renaultların arasında yada schumi en azından rosbergin arkasında olsaydı keşge renaultlarla daha iyi bi mücadele sergilerdik.mercedesler birbirlerine destek olurdu.

  6. Her nekadar araç kendisi için tasarlanmasada hayal kırıklığı hep ümit ederek bekliyoruz acaba bu yarışta daha iyi olacak mı diye.Keşke test pilotu olarak bu yıl bari mercedeste yer alsaydıda bu sonuçları görmeseydik ister istemez bu sonucu kimse ondan beklemiyor.Altındaki araç tasarımı iyi olmuş olsa zevkli bir yarış izletebilir fakat 14. cepten kalkıyor ne kadar yükselebilir açıkçası bilemiyorum.Hayal kırıklığından başka birşey değil üzgünüm.

  7. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Rosberg altıncıyken Schuminin 14. olmasına anlam veremiyorum.Araçla sorunları seneye çözülür umarım.Seneyede olsa mücadeleye geri dönmesi muhteşem olacaktır.

  8. Takim arkadasi 6. olabiliyor ama Schumi 14. sirada. Gercekten hayal kirikligi, kumar falan yok, Schumi bu seneyi birakti gibi. Sezon sonu F1 i birakmasinda..

  9. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    ters giden herşey ters gidiyor şumi için

  10. Sıralamalarda araçla savaşıyordu resmen yolda tutabilmek için. Onboard görüntüden bu sonuç çıkaağı belliydi. Çok zor bir yarış geçirecek Schumi. Puan mücadelesi verirse iyidir.

  11. tam da ihtiyacın olan şeydi zaten bu tür kumarlar 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir