Hamilton, Şampiyonluk Umudunu Kaybetmedi

yazar:

kategori:

Hamilton “Şampiyonluk fırsatını kaçırdığımızı düşünmüyorum. Eğer sezonun geri kalanında devam eder ve 1 saniyeden daha yavaş olursak o zaman kaçınılmaz olarak şampiyonluk mücadelesi zor olur.”

“Ancak Martin Whitmarsh bazı sorunların çözüleceğini ya da (ön kanatların) açıklığa kavuşturulacağını söyledi bu yüzden ya biz yaklaşımımızı değiştiririz ya da başkaları yaklaşımını değiştirir.”

“Benim kararlılığım olabileceği kadar yüksek. Takımımla mümkün olduğu kadar zoluyorum. Bu benim için, Martin için ve takımda herkes için aynı. Şampiyon olmak istiyoruz. Birilerinin bizim değil de başkasının şampiyon olacağını söylemesi önemli değil. Biz şampiyon olmamız için gereken her şeyi yapacağız.”

“Gerçekten sorun olana kadar şampiyonluğu düşünmeye gerek yok. O zaman da kazanıp kaybedeceğinizin belli olduğu andır. Ben yarış yarış değerlendiriyorum ve mümkün olduğu kadar puan toplamaya çalışıyorum. Benim yaklaşımım hep böyle oldu, kritik sonuçları ve bunların şampiyonayı nasıl etkileyeceğini düşünmüyorum.” ded.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir