Rosberg: "Hope'dan Çok Lastiğim İçin Endişelendim!"

yazar:

kategori:

Rosberg, yarışa 6. sıradan başlamasına rağmen çok iyi kalkış yapamadı ve sürekli olarak Renault tarafından zorlanıyordu. İlk pitlerde Rosberg’in sağ arka tekerleğinin iyi takılmaması, yarışın erken bitmesine neden oldu.

Rosberg “Zor bir hafta sonuna üzücü bir şekilde son verdik. Kirli tarafta olduğum için iyi kalkış yapamadım ve Petrov’a ayak uyduracak hızım yoktu ve pozisyon kazanmak zordu.”

“Kubica’nın önünde kalmak için iyi bir pit yapmamız gerekiyordu ancak ne yazıkki sağ arka tekerlekte sorun oldu. Bu sezon ilk defa yarış dışı kalmam üzücü ancak bu tür şeyler olabilir ve bu deneyimden öğreneceğiz.”

“Tekerleğimin Williams’daki eski dostlarımdan Büyük Nige’e vurduğunu öğrendikten sonra ondan çok tekerleğimden endişelendim! Ancak ciddi olmak gerekirse onun önemli bir sorunu olmaması iyi haber ve kaza için üzgünüm. Spa’da daha iyi olmak için hazır olacağız.” dedi.

Ross Brawn “Bugün takım için büyük hayalkırıklığı oldu ancak bazen bu tür olaylar oluyor ve bunlardan öğrenmek önemli. Nico ve Michael kirli taraftan başladıkları için startta zorlandılar ve Nico pozisyon kaybetti.”

“Nico’nun pitinde sağ arka tekerlekte sorun yaşadık ve aracı lastik somunu iyi sıkılmadan gitti. Bu olayı ayrıntılı bir şekilde inceleyeceğiz ve sonuçları FIA’ya bildireceğiz. Ne yazıkki yaralanan Williams mekanikerine bir şey olmadığı için mutluyuz.”

“Michael’in olayı olaydan hemen 5 sn sonra oldu ve biz olayın tekrar gerçekleşmemesi için onu bir süre pitte beklettik. Bu da önemli bir dönemde çok fazla zaman kaybetmesine ve pozisyon kaybetmesine neden oldu. Son turlarda da Michael ve Rubens arasında hakemlerin çok sert olduğunu düşündüğü bir mücadele oldu. Tam olarak onlara katılmasak da cezayı kabul ediyoruz. Zor bir hafta sonuydu ancak önümüzdeki yarışlarda güçlü bir şekilde dönmek için çalışacağız.” dedi.


Yorumlar

  1. bu hungarorıngın pıt alanında yatırmı vardır nedır ??? kazasız sene gecmıo pıtte 2006 alonso (ara bısey oldumu ha sayi lewisin lastık patladı2008de) 2009 alonso lastık fırladı 2010 kubıca sutılle kaza yaptı rosbergın lastık fırladı…:) kesın bısey var arastırsınlar…=)

  2. aynı zamandada espritüel benim pilotum.büyük nige gayet iyi.hemde çok iyi :)))

  3. yanlış anlama eleştiri anlamında hatamı var diye sormadım,bende bir espri sezdim rosbergin sözlerinde,ama diyesi geliyor insanın hani biz gibi espri yaparmı bunlar 🙂

  4. kirve, eski takım çalışanı hakkında espiri yapmış rosberg 🙂 Büuük nige dediğine göre iri yarı biri sanırım

  5. neyseki yaralanan olmadı.kubicada yarış dışı kaldı.kubica ile mücadelemiz devam edecek.sağlık olsun önümüzdeki yarışlara bakacaz.adamım rosberg.(bunu sık sık yazıyorum bilmeyenler var)

  6. çeviride bir hatamı var yoksa bu lastiğin çarptığı adam çelikten falanmıymış ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir